Sulje

Hopeashampoot:

Miten ne toimivat?

Olet ehkä kuullut violetteja väriaineita sisältävista hopeashampoista, ja olet halukas kokeilemaan sellaista itse. Aloita kokeilu Purple Shampoosta, jonka liilan värinen koostumus auttaa sinua pääsemään haluamaasi viileään lopputulokseen helposti ja vaivattomasti!

Shampoo 200ml

Elvital Color-Vive Purple

Lisää suosikkeihin

Mikä ihmeen Purple shampoo?

Jos sinulla on vaaleat, vaalennetut, hopeanväriset tai vaaleaksi raidoitetut hiukset, Purple Shampoo tulee olemaan uusi paras ystäväsi. Viikko viikolta hiusten väri haalenee ja siihen ilmestyy kellertäviä vivahteita. Purple Shampoolla pidät hiustesi värin kirkkaana ja viileänä mahdollisimman pitkään. Joka käyttökerralla tuote neutralisoi hiustesi kellertäviä sävyjä, joten voit unohtaa jatkuvan kampaajalla ravaamisen!

Kaikki lähtee väriteoriasta

Ihmettelet ehkä, miten väriteoria toimii? Se on hyvin yksinkertaista. Jokaisella värillä on oma vastavärinsä ja näitä värejä kutsutaan vastaväreiksi, koska ne ovat väriympyrällä toisiaan vastapäätä. Kun ne sekoitetaan, ne neutralisoivat toisensa. Väriympyrässä liila on keltaisen vastaväri, ja sen vuoksi se on täydellinen väri neutralisoimaan keltaisia ja oransseja sävyjä. Levittämällä kellertävän sävyisiin hiuksiisi violetteja väriaineita sisältävää tuotetta, saat häivytettyä ei-toivottuja lämpimiä sävyjä.

Mask 150ml

Elvital Color-Vive Purple

Lisää suosikkeihin

Ota käyttöön Purple -tehokaksikko

Kirkkaan viileän sävyiset hiukset, kiitos! Saadaksesi parhaan lopputuloksen käytä sekä Purple Shampoota että Purple –hiusnaamiota. Levitä Elvital Purple Shampoota kerran viikossa kosteisiin hiuksiin ja anna sen vaikuttaa muutama minuutti, jotta koostumus pääsee neutralisoimaan hiuksissasi olevat kellertävät ja oranssit sävyt. Käytä shampoopesun jälkeen Elvital Purple -hiusnaamiota ravitsemaan hiuksiasi tehokkaasti. Helppoa kuin mikä! 

#message

Lisätietoja