Sulje
Miten pääset eroon hiusten kellertävistä sävyistä?

Miten pääset eroon hiusten

kellertävistä sävyistä?

Muutama viikko sitten kampaajasi värjäsi hiuksesi ja olit tulokseen erittäin tyytyväinen. Olit ikionnellinen, sillä hiuksesi olivat kiiltävämmät ja eloisamman näköiset kuin koskaan ennen. Harmiksesi tämä tunne ei kuitenkaan jatkunut kauan, sillä huomasit hiuksiisi ilmestyvän ajan kanssa ei-toivottuja kellertäviä vivahteita.Tämä ei tietenkään käy päinsä! Mistä ihmeestä keltaisuus johtuu ja mikä avuksi? Tässä vastaus.

Miksi hiuksistasi tuli kellertävät?

Ärsyttävä seikka on, että kun olet värjännyt tai vaalentanut hiuksiasi, väri voi ajan myötä muuttua kellertäväksi. Miksi? Koska hiustesi väri haalistuu ajan kanssa ja luonnollinen, alla oleva oma värisi puskee esiin. Tummat hiukset saattavat näyttää oransseille ja vaaleat hiukset kellertäville.

Shampoo 200ml

Elvital Color-Vive Purple

Lisää suosikkeihin

Älä huoli - Purple Shampoo auttaa!

Kun katastrofi on käsillä, mietit varmaan, pitäisikö heti soittaa kampaajalle. Se on toki helppo tapa ratkaista pulma. Ihan ensiksi, ei huolta, ota ihan rauhallisesti. On olemassa ratkaisu, jolla keltaiset vivahteet saadaan korjattua silmänräpäyksessä kotona. Ratkaisu on tietenkin Purple shampoo. Väriteorian mukaan liila ja keltainen/oranssi ovat toistensa vastavärejä, jotka toisiinsa yhdistettynä luontaisesti neutralisoivat toisensa. Entä miten Purple Shampoo auttaa tässä? Shampoon liilat väriaineet toimivat hiustesi kellertäviä sävyjä vastaan viilentämällä niitä. Mitä vielä odotat? Ei muuta kuin kokeilemaan! Näet tuloksen hetkessä.

Mask 150ml

Elvital Color-Vive Purple

Lisää suosikkeihin

Täydellinen rutiini kellertävien sävyjen välttämiseksi.
 
Jos haluat maksimoida Purple Shampoon edut, noudata Elvital Purple -rutiinia. Käytä Elvital Purple Shampoota kerran viikossa ja vältyt ei-toivotuilta kellertäviltä sävyiltä. Jos hiuksesi janoavat lisähoitoa, käytä Elvital Purple -hiusnaamiota antamaan hiuksillesi niiden kaipaamaa ektraboostia. Eikö kuulostakin hyvältä?

#message

Lisätietoja