Sulje
Miten pitää vaalennettujen hiusten sävy kirkkaana?

Miten pitää vaalennettujen

hiusten sävy kirkkaana?

Oletko vaalentanut hiuksesi? Vaaleat hiuksesi olivat ihanan viileän sävyiset ja täydellisen lumoavat värjättyäsi hiuksesi. Ne olivat täydelliset. Mutta viikko viikolta aloit huomata, että hiustesi kylmä, vaalea sävy menetti kirkkauttaan ja alkoi muuttua kellertäväksi. Ärsyttävää, eikö? Miksi näin käy ja miten asiaan voi vaikuttaa?

Vaalennettu hius on hauras hius. 

Miksi? Koska vaalennus on hiuksia rasittava toimenpide, jossa hiussuomut aukeavat värjäysprosessin aikana, ja tämän seuraksena hiuksista voi tulla hauraat ja kuivat. Ajan myötä hiusten kiilto saattaa myös hävitä ja osa hiusten luonnollisista väripigmenteistä tulla esiin, jolloin hiuksiin voi ilmestyä ei-haluttuja kellertäviä sävyjä.

Kokeile Purple-rutiinia.

Tässä täydellinen hoito vaalennetuille hiuksillesi! On erittäin tärkeää käyttää oikeaa shampoota, jotta hiusväri pysyy kiiltävänä ja eloisan näköisenä pidempään. Kokeile käyttää kerran viikossa Elvital Purple Shampoota, joka sisältää violetteja väriaineita, jotka neutralisoivat kellertäviä sävyjä hiuksistasi. Se on hyvin yksinkertaista - ratkaisu löytyy vastaväristä! Ja mikä onkaan keltaisen vastaväri? Liila, tottakai! Sen vuoksi kellertävät sävyt häviävät, kun käytät Purple Shampoota. Jos toivot lisää hoitavuutta, viimeistele rutiinisi Elvital Purple -hiusnaamiolla, joka antaa hiuksillesi niiden ansaitsemaa ekstrahoitoa.

Hyvä hiuspäivä - joka päivä!
 
Jos haluat hiustesi väri säilyvän raikkaana pidempään, kannattaa käyttää päivittäin shampoota, joka on kehitetty erityisesti värjätyille hiuksille. Vinkki! Käytä Elvital Color Vive Shampoota, joka hoitaa hiuksiasi suojaten hiusväriäsi ja pidentäen värin kestoa. Lisäksi voit kaksi kertaa viikossa viimeistellä hiustenhoitorutiinisi Elvital Color Vive -hiusnaamiolla, joka tekee hiuksistasi silkinsileät ja pidentää kiillon kestoa entisestään. Värjätyt hiukset eivät ole koskaan näyttäneet yhtä hyviltä!  

#message

Lisätietoja