Revitalift Filler SPF 50 Day Cream

Kevyt koostumus suojaa ihoa UVB-, UVA- ja jopa pitkiä UVA-säteitä vastaan. Auttaa taistelemaan auringon aiheuttamia ikääntymisen merkkejä vastaan sekä ylläpitämään ihon kimmoisuutta pidempään. Ei jätä valkoisia tuotejäämiä tai rasvaista tunnetta iholle. Sopii kaikille, ihotyypeille. 98% tuotetta testanneistä naisista koki, että tuotteella on miellyttävä koostumus.

Tuotetiedot
UUSI KAUNEUSKÄSITTELYJEN INSPIROIMA KOOSTUMUS, JOKA SISÄLTÄÄ MICRO-FILLER HYALURONIHAPPOA
Uusimman sukupolven hyaluronihappo: 50x pienimolekyylisemmässä muodossa kuin makrohyaluronihappo, ja sillä on ihoa täyteläistävä vaikutus. Luonnollista alkuperää oleva ainesosa on valmistettu biotekniikkaa hyödyntäen Ranskassa.

3 ERITYYPPISEN HYALURONIHAPON TEHO Makrohyaluronihappo: antaa kosteutta ihon pintakerrokselle.
• Mikrohyaluronihappo: täyttää ihon pinnan kosteudella.
• Uusi micro-filler hyaluronihappo: vaikuttaa tehokkaasti ryppyihin.

RIIPPUMATTOMAN TUTKIMUSLAITOKSEN TESTAAMA
Välittömästi: Antaa iholle kosteutta 48 tunnin ajan(2).
4 viikon jälkeen: Iho on täyteläisempi ja kimmoisampi. Otsan vaakajuonteet, silmäkulman naururypyt ja nasolabiaalijuonteet ovat silottuneet(3).

(1) Itsearviointi, 59 naista, 6 viikkoa.
(2) Mittaustulos, 23 naista.
(3) Kliininen pisteytys, 42 naista, 4 viikkoa.
Ainesosat
Anti-age-päivävoide, jolla on täyteläistävä vaikutus. SPF 50. Tekee ihosta kimmoisamman, kosteuttaa ja suojaa samalla ihoa.
Tuotteiden ympäristö- ja sosiaaliset vaikutukset

L'Oréal Paris on sitoutunut jatkuvasti parantamaan tuotteidemme ympäristövaikutuksia koko niiden elinkaaren aikana, mukaan lukien koostumukset, pakkaukset, tuotanto ja käyttö, ja antamaan kuluttajille niistä kattavaa ja läpinäkyvää tietoa. Merkintäjärjestelmä on 11 riippumattoman tiedeasiantuntijan hyväksymä ja tiedot on vahvistanut riippumaton auditointiyritys Bureau Veritas.

Globaali ympäristövaikutus

SCORE B

Hiilijalanjälki:

9g1 Per käyttö
123g / 10mL

Vesijalanjälki:

1.42 Per käyttö
18 / 10mL

Valmistusolosuhteet:

Valmistettu Saksassa vastuullisessa tehtaassa
Jätehuolto: 100%
Uusiutuva energia: >99%

Pakkauksen ympäristövaikutukset

Sertifioitu: 100%
Kierrätetyjen materiaalien osuus3 : 40%
Kierrätettävä4 :
Uudellentäytettävä: Ei

Tuotteiden sosiaaliset vaikutukset

Tuotteen raaka-aineet ja tuotekomponentit saadaan alihankkijoilta, jotka ovat sitoutuneet kunnioittamaan YK:n työoikeuksia koskevia perusperiaatteita.

1 Hiilidioksidiekvivalenttia grammoina (luokan "kasvovoide" keskiarvo = 9.6g)
2 Vesi-indeksi, mukaan lukien veden laatu + veden niukkuus (m3) – luokan "kasvovoide" keskiarvo = 1.9
3 Ilman sulkemisjärjestelmää
4 Kierrätysohjeet voivat vaihdella paikallisesti

Lue lisää menetelmästämme ja miten vähennämme ympäristöjalanjälkeämme!

Katso lisää
Revitalift
Filler SPF 50 Day Cream
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Kotisivu" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/ihonhoito", "name": "Ihonhoito" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/ihonhoito/kasvojen-hoito", "name": " Kasvojen hoito" } } , { "@type":"ListItem", "position": 4, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/kasvojen-hoito/revitalift", "name": "Revitalift anti-age -ihonhoitotuotteet " } } , { "@type":"ListItem", "position": 5, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/kasvojen-hoito/revitalift/filler", "name": "Revitalift Filler - Kasvojen hoito " } } , { "@type":"ListItem", "position": 6, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/revitalift/filler/spf-50-day-cream", "name": "SPF 50 Day Cream" } } ] }