Sulje
cover-category-pic

REVITALIFT CICA

Uusi hypoallergeeninen anti-age-ihonhoitosarja sisältää Centella asiatica -yrttiä, jota on käytetty perinteisessä aasialaisessa lääketieteessä vuosisatojen ajan.

CICA-PERHE

HYPOALLERGEENISTA ANTI-AGE-IHONHOITOA

Uusi hypoallergeeninen, innovatiivinen ja ihon ikääntymistä vastustava ihonhoitosarjamme sisältää legendaarista "tiikeriyrttiä", Centella asiaticaa.
 
RECOVERY CARE DAILY ANTI-AGE – päivävoide, joka sisältää Centella asiatica -uutetta. Koostumus silottaa ryppyjä ja taistelee ikääntymisen merkkejä vastaan. Lisäksi se auttaa ihon suojamuuria palautumaan ja parantamaan ihon elastisuutta.

ANTI-AGING & RECOVERY NIGHT BALM CREAM – vähentää ikääntymisen merkkien näkyvyyttä herkällä iholla ja vahvistaa ihon suojamuuria. Koostumus sisältää Centella asiatica -uutetta.

ANTI-AGING & RECOVERY EYE CREAM
– sisältää Centella asiatica -uutetta, kofeiinia, glyserolia ja karitevoita. Ravitseva, kevyt koostumus silottaa silmänympärysihon ryppyjä.

CICA-PERHE

CENTELLA ASIATICA

HOITAVA KOOSTUMUS – Koe uusi tuotesarja, joka taistelee ikääntymisen merkkejä vastaan

"Tiikeriyrttiä" on käytetty perinteisessä aasialaisessa lääketieteessä jo satoja vuosia sen hoitavien ominaisuuksien ansiosta. Legendan mukaan tiikerit kieriskelivät kasvien päällä parannellakseen haavojaan.

Ravitsevat koostumukset ovat kevyitä eivätkä ne jätä rasvaista tunnetta. Koostumukset ovat hypoallergeenisia ja testattu herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa.

CENTELLA ASIATICA

#message

Lisätietoja