Retinoli – Tehokas anti-age-ainesosa

Tehokas ja suosittu retinoli taistelee ikääntymisen merkkejä vastaan. Retinoli tekee ihosta kiinteämmän ja nopeuttaa ihosolujen uusiutumista.

Mitä on retinoli?

 

Retinoli on on tehokas ratkaisu ikääntymisen merkkien häivyttämiseen. Retinoli on A-vitamiinin muoto ja sillä on monia hyviä ominaisuuksia ihollesi. Retinoli on tehokas ja suosittu aínesosa taistelussa ihon ikääntymisen merkkejä vastaan.

Ikääntyminen on luonnollinen osa elämää. Myös ihomme ikääntyy. Emme voi välttää sitä. Onneksi on olemassa monia ainesosia jotka auttavat uudistamaan ja vahvistamaan ihoamme ja häivyttämään ikääntymisen merkkejä. Yksi niistä on retinoli. Iho menettää joustavuuttaan ja rakennettaan ajan myötä. Solujen uusiutumisen vähenemisen myötä iho menettää kiinteyttään ja joustavuuttaan. Iho ei uusiudu yhtä nopeasti kuin nuorempana.

Retinoli nopeuttaa ihon solujen uusiutumista ja auttaa ihoa palauttamaan rakennettaan  ja paksuuttaan. Retinolilla on monia ominaisuuksia, jotka vahvistavat ja hoitavat ikääntynyttä ihoa. Retinoli tekee ihon pintakerroksesta paksumman ja edistää solutuotantoa. Retinoli vaikuttaa ihon keratiinitasoon, estää kollageenin ja elastiinin hajoamista ja lisää ihon A-vitamiinipitoisuutta. Retinoli on ihonhoidon ainesosa, jolla on tehokas anti-age vaikutus, ja se tekee ihostamme sileämmän, pehmeämmän ja heleämmän.

 

Kuinka käytän retinolivoidetta?

 

Retinoli on aktiivinen ainesosa, joka vahvistaa ihoa ja häivyttää pieniä juonteita, pigmenttimuutoksia ja muita ihon ikääntymisen merkkejä. On olemassa useita erilaisia retinolia sisältäviä tuotteita, joilla on tehokas anti-age vaikutus.

On olemassa retinolia sisältäviä päivävoiteita ja yövoiteita, mutta voit myös lisätä retinolia ihoon käyttämällä seerumia. Revitalift -ihonhoitosarjamme on erityisesti kehitetty vahvistamaan ja hoitamaan ikääntynyttä ihoa.

Sarjasta löytyy retinoliseerumi, Revitalift Laser Retinol -seerumi, joka on kehitetty käytettäväksi iltarutiinissasi. Levitä iltaisin muutama tippa seerumia iholle ennen yövoidetta 2-3-kertaa viikossa.

 

Näin saat parhaan hyödyn retinolista

 

Kun käytät retinolia sisältävää tuotetta, on tärkeää muistaa käyttää aamuisin kasvovoidetta, kuten Revitalift Laser SPF20 -päivävoide. Retinoli nopeuttaa solujen uusiutumista ja siksi se tekee ihostamme alttiimman UV-säteiden aiheuttamille vaurioille. Jotta ihosi saa suojaa, on hyvä aina käyttää aurinkosuojan sisältävää päivävoidetta. Retinolipohjaisia ihonhoitotuotteita kannattaakin käyttää talvikuukausina, koska silloin UV-säteily on huomattavasti vähäisempää.

Retinoli on hidasvaikutteinen anti-age-ainesosa, joka on testattu ihotautilääkärien valvonnassa. Retinolia voi käyttää myös ennaltaehkäisevästi, joten voit hyvin aloittaa retinolivalmisteen käytön noin 30-vuotiaana jo ennen kuin ensimmäiset ikääntymisen merkit ilmaantuvat iholle. 

Retinoli vaikuttaa parhaiten ihoon pitkällä aikavälillä, koska iho tarvitsee aikaa tottuakseen retinolin aktiiviseen vaikutukseen solujen uusiutumiseen. Aloita retinoliseerumin käyttö iltaisin kahdesti viikossa. Retinolia käytettäsessä iholla voi esiintyä punoitusta. Vähäinen punoitus on täysin luonnollista.

ERITTÄIN TEHOKAS RETINOLI Voi aluksi aiheuttaa punoitusta, pistelyn tunnetta iholla tai ihon kuivumista. Ihosi tarvitsee aikaa tottua tähän tehokkaaseen ainesosaan. Siksi on tärkeää käyttää koostumusta asteittain.

 

Retinolilla on anti-age vaikutus kaikille ihotyypeille

 

Aiemmin retinoli saattoi ärsyttää ihoa, mutta retinolia sisältävät koostumukset ovat kehittyneet huimasti sen jälkeen. Kosmetiikka-alan tieetellisen kehityksen ansiosta tutkijat ja laboratoriot voivat nykyään valmistaa retinolia sisältäviä voiteita ja seerumeita, jotka sopivat kaikille ihotyypeille.