L'Oréalin tavoitteena on olla esimerkinomainen yhteiskuntavastuullinen toimija, jonka avulla pyrimme tekemään maailmasta entistä kauniimman. Arvostamme suuresti rehellisyyttä ja selkeyttä ja sitoudumme rakentamaan vahvoja ja kestäviä asiakassuhteita, jotka perustuvat luottamukseen ja keskinäiseen hyötyyn. Osana tätä sitoumusta on yksityisyytesi ja valintojesi suojaaminen ja kunnioittaminen. Yksityisyytesi kunnioittaminen on meille ensisijaisen tärkeää. Sen vuoksi esittelemme alla meidän "Tietosuojalupauksemme" ja täydellisen tietosuojapolitiikkamme.

  • Meidän tietosuojalupauksemme

  • 1) Me kunnioitamme sinun yksityisyyttäsi ja valintojasi.
    2) Me varmistamme, että tietosuoja ja turvallisuus ovat sisäänrakennettuina kaikkeen toimintaamme. 
    3) Me emme lähetä sinulle markkinointiviestintää, ellet ole sitä meiltä pyytänyt. Voit muuttaa mielesi koska tahansa. 
    4) Me emme koskaan tarjoa tai myy sinun tietojasi. 
    5) Olemme sitoutuneet säilyttämään tietosi turvassa. Tämä sisältää vain luotettavien yhteistyökumppaneiden kanssa työskentelyä. 
    6) Olemme sitoutuneet olemaan avoimia ja läpinäkyviä sen suhteen, miten käytämme tietojasi. 
    7) Me emme käytä tietojasi millään sellaisella tavalla, josta emme ole sinulle kertoneet. 
    8) Me kunnioitamme sinun oikeuksiasi, ja pyrimme aina toteuttamaan pyyntösi niin pitkälle kuin se on mahdollista meiän omien oikeudellisten ja toiminnallisten vastuiden mukaisesti.

    Tietosuojakäytäntömme lisätiedoksi olemme alle luetelleet henkilötietojen tyypit, joita voimme saada suoraan sinulta tai kun olet kanssamme vuorovaikutuksessa, kuinka saatamme tietoja käyttää, kenelle saatamme jakaa tietoja, kuinka suojaamme tiedot ja säilytämme ne turvassa, ja sinun oikeutesi koskien henkilötietojasi. Tietenkään kaikki tilanteet eivät välttämättä sovellu sinuun. Tämä Tietosuojapolitiikka antaa sinulle yleiskatsauksen kaikista mahdollisista tlianteista, joissa saatamme olla vuorovaikutuksessa kanssasi.

    Mitä enemmän olet vuorovaikutuksessa kanssamme, sitä enemmän annat meille itsestäsi tietoja ja sitä enemmän pystymme tarjoamaan sinulle yksilöllisesti toteutettuja palveluita.
    Kun jaat henkilötietoja kanssamme tai kun keräämme henkilötietoja sinusta, käytämme tietoja tämän Politiikan mukaisesti. Ole hyvä ja lue nämä tiedot ja meidän UKK -sivustomme (jos sellainen on) huolellisesti.

    Jos sinulle herää mitään kysymyksiä tai huolenaiheita koskien henkilötietojasi, ole hyvä ja ole meihin yhteydessä osoitteessa [email protected]

  • Mitä tulet löytämään tästä tietosuojapolitiikasta?

  • Keitä me olemme?
    Mitä ovat henkilötiedot?
    Millaista tietoa keräämme sinulta ja kuinka käytämme niitä?
    Kuinka keräämme ja hankkimme tietojasi?
    Automaattinen päätöksenteko
    Profilointi
    Kuka voi päästä henkilötietoihisi ?
    Missä säilytämme henkilötietojasi ?
    Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi ?
    Ovatko Henkilötietoni turvassa ?
    Linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille ja sosiaalinen kirjautuminen 
    Sosiaalinen media ja käyttäjän luoma sisältö 
    Sinun oikeutesi ja valintasi
    Yhteystiedot 

     

     

  • Keitä me olemme?

  • L'ORÉAL PARIS on osa L'Oréal Finland Oy:n brändiportfoliota. L'Oréal Finland Oy on vastuussa niistä henkilötiedoista, joita jaat kanssamme. Kun sanomme "L'Oréal", "meitä", "meidän" tai "me", viittaamme tähän. L'Oréal on "rekisterinpitäjä" soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti. 

    L’Oréal Finland Oy
    Y-tunnus: 0346279-6
    Keilaranta 13A
    02150 Espoo

  • Mitä henkilötiedot ovat?

  • "Henkilötieto" tarkoittaa mitä tahansa tietoja ja erillisiä tiedon osia, joista sinut voidaan tunnistaa suorasti (esimerkiksi nimesi) tai epäsuorasti (esimerkiksi pseudonymisoitujen tietojen kautta, kuten yksilöllinen tunnistenumero). Tämä tarkoittaa, että henkilötietoihin kuuluu tietoja kuten sähköposti/kotiosoite/puhelinnumero, käyttäjänimet, profiilikuvat, yksilölliset mieltymykset ja ostostavat, käyttäjän luoma sisältö, taloudellinen informaatio, sekä hyvinvointiin liittyvät tiedot. Henkilötiedot voivat myös sisältää yksilöllisiä numeerisia tunnisteita, kuten tietokoneesi IP osoite tai puhelimesi MAC osoite sekä evästeet.

  • Mitä tietoja keräämme sinulta ja miten käytämme niitä?

  • L'Oréal uskoo, että sinä kuluttajana olet toimintamme keskipisteessä. Rakastamme kuulla sinusta, oppia sinusta, ja luoda ja tarjota tuotteita, joista sinä nautit. Ja tiedämme, että monet teistä rakastavat jutella meille. Tämän takia on olemassa useita keinoja, joiden kautta saatat jakaa henkilötietojasi kanssamme, ja joilla saatamme kerätä niitä. 

    Kuinka keräämme tai vastaanotamme tietojasi? 

    Saatamme kerätä tai vastaanottaa sinulta tietoja verkkosivustojemme, lomakkeiden, sovellusten, laitteiden, L'Oréalin tuotteiden tai merkkisivustojen kautta sosiaalisessa mediassa tai muulla tavalla. Joskus annat tietoja meille suoraan (esimerkiksi kun luot tilin, kun otat meihin yhteyttä, kun ostat jotain verkkosivustojemme/sovellusten kautta tai liikkeistä/kauneussalongeista), joskus me keräämme niitä (esimerkiksi käyttämällä evästeitä ymmärtääksemme sitä, kuinka käytät verkkosivustojamme/sovelluksia) tai joskus vastaanotamme tietojasi kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien muilta L'Oréal -konsernin yksiköiltä.

    Kun keräämme tietojasi, osoitamme pakolliset kohdat tähdillä, joissa olevat tiedot ovat välttämättömiä meille;
    - Voidaksemme täyttää sopimuksen kanssasi (esimerkiksi toimittaaksemme sinulle tuotteet, jotka olet ostanut verkkosivustoillamme/sovelluksissamme); 
    - Voidaksemme tarjota sinulle sellaista palvelua, jota olet pyytänyt (esimerkiksi uutiskirjeen tarjoaminen); tai
    - Voidaksemme noudattaa lakisääteisiä vaatimuksia (esimerkiksi laskutus). 

    Jos et anna meille tähdillä merkittyjä tietoja, se voi vaikuttaa meidän kykyyn tarjota sinulle tuotteita ja palveluita.

    Seuraavassa taulukossa esitetään tarkempia tietoja, selittäen: 

    1) Minkälaisen vuorovaikutuksen aikana tietojasi voidaan tarjota tai kerätä? Tämä sarake kertoo sen, minkälaiseen toimintaan tai tilanteeseen osallistut, kun käytämme tai keräämme tietojasi. Esimerkiksi, kun olet tekemässä ostosta, tilaamassa uutiskirjettä, tai selaamassa verkkosivustoa/sovellusta.
    2) Mitä henkilötietoja voimme vastaanottaa suoraan sinulta tai kun olet vuorovaikutuksessa kanssamme? Tämä sarake kertoo sen, minkälaisia tietoja saatamme kerätä sinusta tilanteesta riippuen. 
    3) Kuinka ja miksi voimme käyttää tietoja? Tämä kappale kertoo sen, mitä saatamme tehdä tiedoillasi ja tietojen keräämisen tarkoituksista. 
    4) Mitkä ovat henkilötietojesi käyttämisen oikeudelliset perusteet? Tämä kappale kertoo ne syyt, joiden perusteella voimme käyttää tietojasi. 

    Riippuen henkilötietojen käyttötarkoituksesta, oikeudellinen käsittelyperuste voi olla: 
    Sinun suostumus;
    Meidän oikeutettu etumme, joka voi olla: 
    • Tuotteidemme ja palveluidemme parantaminen: tarkemmin määriteltynä, liiketoimintamme intressissä on auttaa meitä ymmärtämään paremmin sinun tarpeitasi ja odotuksiasi, ja sen vuoksi parantaa palveluitamme, verkkosivustojamme / Sovelluksiamme / laitteitamme, tuotteitamme ja merkkejämme kuluttajiemme hyödyksi. 
    Petosten estäminen: jotta voimme varmistaa, että maksaminen on aukotonta ja vapaa petoksista ja kavalluksista. 
    Toimintojemme turvaaminen: jotta voimme pitää käyttämäsi toimintomme (verkkosivustomme/sovelluksemme/laitteemme) turvassa ja  varmistaa, että ne toimivat kunnolla ja että niitä jatkuvasti kehitetään.
    Sopimuksen täytäntöönpano: tarkemmin määriteltynä pyytämiesi palveluiden täytäntöönpano;
    Oikeudelliset perusteet kun käsittely on lain edellyttämää. 

  • Yleiskatsaus koskien kanssamme käytyä vuorovaikutusta ja sen seurauksia tietoihisi

  • Minkä vuorovaikutuksen aikana saatat tarjota ja me saatamme kerätä tietojasi?       Mitä henkilötietoja me saatamme vastaanottaa suoraan sinulta tai johtuen kanssamme käydystä vuorovaikutuksesta?       Kuinka ja miksi saatamme käyttää tietojasi?       Mikä on henkilötietojesi käsittelyn oikeudellinen peruste?
                             
     
                           
                             
    Tilin Luominen ja hallinta

    Tiedot, jotka kerätään samalla,  kun luot tilin L'Oréalin verkkosivustoille/
    sovelluksiin, sosiaalisen median sisäänkirjautumisen kautta, tai liikkeessä. 
     

          Riippuen siitä, kuinka paljon olet kanssamme vuorovaikutuksessa, ne tiedot voivat sisältää:

    Etu- ja sukunimen; 
    Sukupuolen;
    Sähköpostiosoitteen;
    Postiosoitteen;
    Puhelinnumeron;
    Kuvan;
    Syntymäpäivän/ikäjakauman:
    Tunnisteen, käyttäjänimen, ja salasanan;
    Henkilökohtaisen kuvauksen tai mieltymykset;
    Tilauksen tiedot;
    Sosiaalisen median profiilin (jossa käytät sosiaalista sisäänkirjautumista tai jaat tämän henkilötiedon kanssamme).  
     

          Jotta voimme:

    Hallinnoida tilauksiasi;
    Hallinnoida mitä tahansa kilpailuja, promootioita, kyselyitä tai arvontoja, joihin päätät osallistua;
    Vastata kysymyksiisi ja olla muutoin vuorovaikutuksessa kanssasi;
    Tarjota sinulle kanta-asiakkuusohjelmaa;
    Sallia sinun hallita mieltymyksiäsi;
    Lähettää sinulle markkinointiviestintää (kun olet sitä pyytänyt), joka voi olla mitoitettu sinun "profiilisi" mukaisesti (toisin sanoen perustuen niihin tietoihin, joita tiedämme sinusta, ja mieltymyksiisi);
    Tarjota personoituja palveluita perustuen sinun kauneusominaisuuksiisi;
    Valvoa ja parantaa meidän verkkosivustojamme/sovelluksiamme;
    Suorittaa analyysit tai kerätä tilastoja; 
    Turvata verkkosivustomme/
    sovelluksemme ja suojata sinua ja meitä petoksilta

          Sopimuksen täytäntöönpano
    Jotta voimme tarjota sinulle pyytämääsi palvelua (esimerkiksi tilin luominen, kyselyn suorittaminen, tai tuotteen ostaminen).

    Suostumus
    Jotta voimme lähettää sinulle suoramarkkinointia.

    Oikeutettu etu
    Jotta voimme varmistaa, että verkkosivustomme säilyvät turvassa, että voimme suojata niitä petoksilta, ja että voimme paremmin ymmärtää tarpeitasi ja odotuksiasi ja siten parantaa palveluitamme, tuotteitamme ja brändejämme.
     
                             
                             
                             
    Uutiskirje ja kaupallisen viestinnän tilaaminen
          Riippuen siitä, kuinka paljon olet kanssamme vuorovaikutuksessa, ne tiedot voivat sisältää:

    Sähköpostiosoitteen;
    Etu- ja sukunimen;
    Henkilökohtaisen kuvauksen tai mieltymykset;
    Sosiaalisen median profiilin (jossa käytät sosiaalista sisäänkirjautumista tai jaat tämän henkilötiedon kanssamme).
     

          Jotta voimme

    Lähettää sinulle markkinointiviestintää (kun olet sitä pyytänyt), joka voi olla mitoitettu sinun "profiilisi" mukaisesti perustuen niihin tietoihin, joita tiedämme sinusta, ja mieltymyksiiksi (mukaan lukien lempiliikkeesi sijainti);
    Suorittaa analyysit tai kerätä tilastoja.
    Ylläpitää päivitettyä estolistaa, jos olet pyytänyt olemaan ottamatta yhteyttä;
          Suostumus
    Jotta voimme lähettää sinulle suoramarkkinointia.

    Oikeutettu etu
    Jotta voimme räätälöidä markkinointiviestintäämme, ymmärtää niiden tehokkuutta, ja varmistaa, että saat kaikista parhaimman kokemuksen; jotta voimme ymmärtää paremmin tarpeitasi ja odotuksiasi ja siten parantaa palveluitamme, tuotteitamme ja brändejämme. 

    Oikeudelliset perusteet
    Jotta voimme pitää tietosi estolistalla, jos olet pyytänyt meitä olemaan lähettämättä minkäänlaista suoramarkkinointia jatkossa.


                             
                             
                             
    Ostot ja tilausten hallinta

    Tiedot, jotka kerätään L'Oréalin verkkosivustoilla/
    sovelluksilla/sosiaalisen median sivustoilla tai
    liikkeessä tehdyn ostoprosessin aikana.
     
          Riippuen siitä, kuinka paljon olet kanssamme vuorovaikutuksessa, ne tiedot voivat sisältää:

    Etu- ja sukunimen; 
    Sähköpostiosoitteen;
    Postisoitteen (toimitus ja laskutus);
    Puhelinnumeron;
    Henkilökohtaisen kuvauksen tai mieltymykset; 
    Sosiaalisen median profiilin (jossa käytät sosiaalista sisäänkirjautumista tai jaat tämän henkilötiedon kanssamme).
    Tiedot tilitapahtumasta mukaan lukien ostetut tuotteet ja liikkeen sijainti; 
    Maksu ja tiedot; tai
    Ostohistoria

          Jotta voimme

    Ottaa sinuun yhteyttä tilauksen viimeistelemiseksi, kun olet tallentanut ostoskorisi tai siirtänyt tuotteet ostoskoriin ilman, että olet maksanut ostokset;
    Tiedottaa sinua, kun tuote jonka haluat ostaa, on saatavilla;
    Käsitellä ja seurata tilaustasi mukaan lukien tuotteen toimittaminen osoittamaasi osoitteeseen;
    Hallinnoida tilauksesi maksua. Huomaa, että maksutietoja (luottokortin numero / Paypal tiedot / pankkitilin tiedot) ei kerätä toimestamme vaan suoraan maksupalvelun tarjoajalta;
    Hallinnoida mitä tahansa yhteydenpitoa kanssamme koskien tilaustasi;
    Turvata tilitapahtumat petoksilta. Huomaa, että käytämme kolmannen palveluntarjoajan ratkaisua havaitaksemme petokset ja varmistaaksemme, että maksu on suoritettu ja tehty sinun taholtasi tai jonkun sinun valtuuttaman toimesta;
    Kehittää profiiliasi, jos teet ostoksen käyttämällä tilisi tietoja;
    Mitata tyytyväisyyttä;
    Hallita mitä tahansa kiistaa koskien ostosta;
    Tilastotarkoituksissa.
     

          Sopimuksen täytäntöönpano: 
    Jotta voimme tarjota sinulle pyytämääsi palvelua (ostaminen).

    Oikeutettu etu
    Jotta voimme suojella sinua ja meitä valeliiketoimilta ja jotta voimme varmistaa, että maksaminen on aukotonta ja vapaa petoksista ja kavalluksista.
                             
                             
                             
    Selailu verkossa

    Evästeiden tai muun samankaltaisen teknologian avulla kerätyt tiedot ("Evästeet"*) kun selailet L'Oréalin verkkosivustoja/
    sovelluksia ja/tai kolmansien osapuolten verkkosivustoja/
    sovelluksia.


    Saadaksesi lisätietoja yksityiskohtaisista evästeistä, jotka on asennettu tietyn verkkosivuston/sovelluksen kautta, ole hyvä ja konsultoi asianmukaista evästealustaa.
















    * Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita tallentuu laitteellesi (tietokoneelle, tabletille tai matkapuhelimelle) kun olet internetissä esimerkiksi L'Oréal-konsernin kotisivuilla.
     
          Riippuen siitä, kuinka paljon olet kanssamme vuorovaikutuksessa, tiedot voivat sisältää:

    Tietoja koskien sinun verkkosivustojemme/
    sovelluksiemme käyttöä: 
    Mistä tulit;
    Sisäänkirjautumisen yksityiskohtia;
    Katsomiasi sivuja;
    Katsomiasi videoita;
    Mainoksia, joita klikkaat tai painat;
    Tuotteita, joita etsit;
    Sijaintisi;
    Vierailusi keston;
    Tuotteita joita valitsit luodaksesi ostoskorisi.

    Tekniset tiedot: 
    IP osoite;
    selaustiedot; 
    laitetiedot.

    Kullekin vierailijalle myönnettävä yksilöllinen tunniste ja tällaisen tunnisteen viimeinen voimassaolopäivä. 
     
          Käytämme Evästeitä tarpeen mukaan yhdessä muiden jo aiemmin jakamiesi henkilötietojesi kanssa (kuten aiemmat ostot, tai jos olet uutiskirjeemme tilaaja) tai seuraaviin tarkoituksiin: 


    Voidaksemme sallia verkkosivustojemme/
    sovellustemme oikeanlaisen toimivuuden:
            o sisällön oikeanlainen näyttäminen;
            o ostoskorin luominen ja muistaminen;
            o sisäänkirjautumisen luominen ja muistaminen; 
            o käyttöliittymän personointi, kuten kieli;
            o laitteeseesi liitetyt parametrit, mukaan lukien näytön tarkkuus, jne;
            o verkkosivustojemme/
    sovellustemme parantaminen, esimerkiksi testaamalla uusia ideoita.

    Varmistaaksemme, että verkkosivusto/sovellus on turvallinen ja suojaa sinua petoksilta tai verkkosivustojemme tai palveluidemme väärinkäytöltä, esimerkiksi vianmäärityksen suorittamisen kautta. 

    Tilastojen suorittamiseksi:
            o Jotta kävijät eivät tallennu kahdesti; 
            o Jotta tiedämme käyttäjien reaktiot mainoskampanjoihimme; 
            o Parantaaksemme tarjouksia;
            o Jotta tiedämme, kuinka löysit verkkosivustomme/
    sovelluksemme.

    Voidaksemme tuottaa mainontaa perustuen verkkokäyttäytymiseen: 
           o näyttääksemme sinulle verkkomainoksia tuotteista, jotka voivat kiinnostaa sinua, perustuen aiempaan käyttäytymiseesi;
           o näyttääksemme sinulle mainoksia ja sisältöä sosiaalisen median alustoilla.

    Voidaksemme mitoittaa palveluitamme sinulle:
          o lähettääksemme sinulle suosituksia, markkinointia, tai sisältöä perustuen profiiliisi tai mielenkiinnon kohteisiisi; 
         o näyttääksemme verkkosivustomme/
    sovelluksemme räätälöitynä kuten muistamalla ostoskorisi tai sisäänkirjautumisesi, kielesi, käyttöliittymän mukautetut evästeet (toisin sanoen laitteeseesi liitetyt parametrit mukaan lukien näytön tarkkuus, fonttiasetukset, jne).

    Salliaksemme sisältömme jakamisen sosiaalisessa mediassa (jakamispainikkeet on tarkoitettu osoittamaan sivustoa). 

          Oikeutettu etu: 
    Varmistaaksemme, että tarjoamme sinulle verkkosivustoja/sovelluksia, mainoksia ja viestintää, jotka toimivat kunnolla ja kehittyvät jatkuvasti sellaisia evästeitä varten, jotka ovat (i) välttämättömiä verkkosivustojemme/
    sovellustemme toiminnalle, (ii) tarkoitettu pitämään verkkosivustomme/
    sovelluksemme turvassa.


    Suostumus
    Kaikkia muita evästeitä varten.

                             

                           
                             
    Myynninedistämistoimet

    Tiedot, joita kerätään pelin, kilpailujen, myynninedistämistarjousten, näytekappalepyyntöjen, kyselyiden aikana.  
     
          Riippuen siitä, kuinka paljon olet kanssamme vuorovaikutuksessa, tiedot voivat sisältää:

    Etu- ja sukunimen;
    Sähköpostiosoitteen;
    Puhelinnumeron;
    Syntymäajan;
    Sukupuolen;
    Postiosoitteen;
    Henkilökohtaisen kuvauksen tai mieltymykset; 
    Sosiaalisen median profiilin (jossa käytät sosiaalista sisäänkirjautumista tai jaat tämän henkilötiedon kanssamme);
    Muu informaatio jonka olet jakanut kanssamme itsestäsi (esimerkiksi "Oma Tili" -sivun kautta, ottamalla meihin yhteyttä, tai tarjoamalla omaa sisältöäsi kuten kuvia tai arvostelun, tai tietyillä verkkosivustoilla/
    sovelluksissa tarjolla olevan chat-toiminnon kautta esitetyn kysymyksen välityksellä, tai osallistumalla kilpailuun, peliin, kyselyyn). 

          • Täyttääksemme tehtävät, joita olet meiltä pyytänyt, esimkerkiksi, kilpailuihin, peleihin ja kilpailuihn osallistumisesi hallinnointi, mukaan lukien antamasai palautteen ja ehotusten huomioon ottaminen. 

    • Tilastollisisa tarkoituksia varten.

    Voidaksemme lähettää sinulle markkinointiviestintää (kun olet sitä pyytänyt)
     
          Sopimuksen täytäntöönpano
    Jotta voimme tarjota sinulle pyytämääsi palvelua.

    Oikeutettu etu
    Jotta voimme paremmin ymmärtää tarpeitasi ja odotuksiasi ja sen vuoksi parantaa palveluitamme, tuotteitamme ja brändejämme.

    Suostumus
    Voidaksemme lähettää sinulle suoramarkkinointia.


                             
                             
                             
    Käyttäjän luoma sisältö

    Tiedot, jotka kerätään, kun lisäät jotakin sisältöä jollekin sosiaaliselle alustallemme tai kun hyväksyt sosiaalisen median alustalla julkaisemasi sisällön uudelleen käyttämisen taholtamme.  
     

          Riippuen siitä, kuinka paljon olet kanssamme vuorovaikutuksessa, tiedot voivat sisältää:

    Etu- ja sukunimen;
    Sähköpostiosoitteen;
    Puhelinnumeron;
    Syntymäajan;
    Sukupuolen;
    Postiosoitteen;
    Henkilökohtaisen kuvauksen tai mieltymykset; 
    Sosiaalisen median profiilin (jossa käytät sosiaalista sisäänkirjautumista tai jaat tämän henkilötiedon kanssamme);
    Muu informaatio jonka olet jakanut kanssamme itsestäsi (esimerkiksi "Oma Tili" -sivun kautta, ottamalla meihin yhteyttä, tai tarjoamalla omaa sisältöäsi kuten kuvia tai arvostelun, tai tietyillä verkkosivustoilla/
    sovelluksissa tarjolla olevan chat-toiminnon kautta esitetyn kysymyksen välityksellä, tai osallistumalla kilpailuun, peliin, kyselyyn). 

         
    Erityisten käyttöehtojen mukaisesti, jotka olet hyväksynyt: 
    tekemäsi arvostelun tai sisällön julkaisemiseksi
    mainostaaksemme tuotteitamme
    Tilastollisia tarkoituksia varten.

          Suostumus
    Voidaksemme käyttää uudelleen verkossa julkaisemaasi sisältöä.

    Oikeutettu etu
    Jotta voimme paremmin ymmärtää tarpeitasi ja odotuksiasi ja sen vuoksi parantaa palveluitamme, tuotteitamme ja brändejämme.

                             

                           
                             
    Sovellusten ja laitteiden käyttö

    Tiedot, jotka kerätään osana Sovelluksiemme ja/tai laitteidemme käyttöä.  
     
          Riippuen siitä, kuinka paljon olet kanssamme vuorovaikutuksessa, ne tiedot voivat sisältää:

    Etu- ja sukunimen;
    Sähköpostiosoitteen;
    Sijainnin;
    Syntymäajan;
    Henkilökohtaisen kuvauksen tai mieltymykset;
    Kuvan;
    Hyvinvointitietoja, mukaan lukien ihon sävyn, iho/hiustyypin
    Geopaikannuksen. 
          Jotta voimme

    Tarjota sinulle pyytämiäsi palveluita (esimerkiksi tuotteidemme virtuaalista kokeilemista, tuotteidemme ostamista Sovelluksen kautta tai soveltuvien e-kaupankäyntisivustojen kautta; ohjeita ja ilmoituksia koskien auringolle altistumistasi, hiusrutiinejasi); 
    Analysoida hyvinvointiominaisuuksiasi ja suositella sinulle oikeanlaisia tuotteita (mukaan lukien tilaustyönä tehdyt tuotteet) ja rutiineja;
    Tarjota sinulle tuote- ja rutiinisuosituksia;
    L'Oréal konsernin tutkijoiden tekemiä tutkimuksia ja keksintöjä varten;
    Sovellustemme ja laitteidemme seurantaa ja kehittämistä varten;
    Tilastollisia tarkoituksia varten.

          Sopimuksen täytäntöönpano
    Jotta voimme tarjota sinulle pyytämääsi palvelua (tarvittaessa mukaan lukien tutkimus- ja innovaatiotiimin analyysi algoritmin välttämättömyydestä palvelun tarjoamiseksi).
    Oikeutettu etu
    Jotta voimme jatkuvasti kehittää tuotteitamme ja palveluitamme vastaamaan tarpeitasi ja odotuksiasi sekä tutkimus- ja innovaatiotarkoituksiin. 

                             
     
                           
                             
    Pyynnöt

    Tiedot, joita kerätään, kun esität kysymyksiä (esimerkiksi kuluttajansuojamme kautta) liittyen brändeihimme, tuotteisiimme ja niiden käyttöön. 
     

          Riippuen siitä, kuinka paljon olet kanssamme vuorovaikutuksessa, tiedot voivat sisältää:

    Etu- ja sukunimen;
    Puhelinnumeron;
    Sähköpostiosoitteen;
    Muuta informaatiota, jota olet jakanut kanssamme itsestäsi pyyntösi yhteydessä (joka voi sisältää hyvinvointi- ja terveystietoja).

          Voidaksemme vastata pyyntöihisi;
    Tarvittaessa yhdistääksemme sinut asianmukaiseen palveluun 
    Tilastollisia tarkoituksia varten.

    Cosmetovigilancea varten:
            o Valvoaksemme ja ehkäistäksemme epätoivottuja vaikutuksia liittyen tuotteidemme käyttämiseen;
           o Suorittaaksemme tutkimuksia liittyen tuotteidemme turvalliseen käyttöön;
           o Tarvittaessa suorittaaksemme ja seurataksemme tehtyjä korjaavia toimenpiteitä.
     


          Suostumus
    Jotta voimme käsitellä pyyntösi.

    Oikeutettu etu
    Jotta voimme paremmin ymmärtää asiakkaidemme tarpeita ja odotuksia ja siten kehittää palveluitamme, tuotteitamme ja brändejämme.

    Oikeudelliset perusteet
    Jotta voimme noudattaa laillisia velvoitteita valvoa tuotteiden epätoivottuja vaikutuksia.

  • Automaattinen päätöksenteko

  • Käytämme kolmansien palveluntarjoajien ratkaisuja, jotta voimme suojata verkkosivustojemme/sovellustemme/laitteidemme kautta tehdyt ostotapahtumat petoksilta ja väärinkäytöltä. Petosten havaitsemisjärjestelmä perustuu esimerkiksi yksinkertaiseen vertailuun, yhdistämiseen,  ryhmittämiseen, ennakointiin ja poikkeaviin havaintoihin käyttäen tekoälytoimintoja, tietojen yhdistämistekniikoita ja erinäisiä tiedonlouhintatekniikoita. 

    Tämä petosten havaitsemisprosessi saattaa olla täysin automatisoitu tai se saattaa edellyttää ihmisen väliintuloa, jossa henkilötekee lopullisen päätöksen. Ryhdymme joka tapauksessa kaikkiin asianmukaisiin varotoimenpiteisiin ja suojatoimiin rajoittaaksemme pääsyä henkilötietoihisi. 

    Automaattisen petosten havaitsemisen johdosta saatat (i) kokea viivettä tilauksesi/pyyntösi käsittelyssä, kun ostotapahtumasi on tarkastelussamme; ja (ii) joutua palvelun hyödyntämisen rajoittamaksi tai ulkopuolelle, jos havaitsemme petoksen riskin. Sinulla on oikeus päästä käsiksi tietoihin, joihin perustamme päätöksemme. Ole hyvä ja tutustu alta löytyvään "Sinun Oikeutesi ja Valintasi" -kohtaan.

     

     

  • Profilointi

  • Kun lähetämme tai näytämme henkilökohtaisesti kohdennettuja viestejä tai sisältöä, me saatamme käyttää tekniikoita, jotka luetaan “profiloinniksi" (toisin sanoen mitä tahansa henkilötietojen automaattista käsittelyä, jossa henkilötietoja käyttämällä arvioidaan luonnollisen henkilön tiettyjä henkilökohtaisia ominaisuuksia, erityisesti analysoidakseen tai ennustaakseen piirteitä, jotka liittyvät kyseisen luonnollisen henkilön mieltymyksiin, kiinnostuksen kohteisiin, taloudelliseen tilanteeseen, käyttäytymiseen, sijaintiin, terveyteen, luotettavuuteen, tai liikkeisiin). Tämä tarkoittaa, että saatamme kerätä sinusta henkilötietoja yllä olevassa taulukossa kuvatuissa tilanteissa. Me keskitämme tämän tiedon ja analysoimme sitä arvioidaksemme ja ennustaaksemme henkilökohtaisia mieltymyksiäsi ja/tai kiinnostuksen kohteitasi.

    Analyysimme pohjalta lähetämme tai näytämme viestejä ja/tai sisältöä, jotka on räätälöity sinun mieltymystesi/tarpeidesi mukaan.

    Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käyttöä "profilointiin" tietyissä tilanteissa. Ole hyvä ja tutustu alta löytyvään "Sinun oikeutesi ja valintasi" -kohtaan.

  • Ovatko henkilötietosi turvassa?

  • Olemme sitoutuneet pitämään henkilötietosi turvassa, ja tekemään kaikki kohtuulliset varotoimenpiteet sen toteuttamiseksi. Me edellytämme sopimusperusteisesti, että meidän puolestamme henkilötietojasi käsittelevät luotetut kolmannet osapuolet tekevät samoin.

    Teemme aina parhaamme suojataksemme henkilötietojasi, ja kun olemme vastaanottaneet henkilötietosi, noudatamme tiukkoja menettelytapoja ja suojaustoimintoja estääksemme luvattoman pääsyn. Koska tietojen siirto internetin kautta ei ole täysin turvallista, emme voi taata sivustollemme lähetettyjen tietojesi turvallisuutta. Mikä tahansa siirto on näin ollen omalla vastuullasi.

  • Linkit kolmansien osapuolten sivustoille ja sosiaalinen kirjautuminen

  • Verkkosivustomme ja sovelluksemme saattavat ajoittain sisältää linkkejä yhteistyökumppaneidemme, mainostajiemme ja tytäryhtiöidemme verkkosivuille ja verkkosivustoilta. Jos seuraat linkkiä mille tahansa näistä verkkosivustoista, otathan huomioon, että näillä verkkosivuistoilla on omat tietosuojapolitiikkansa ja me emme ole vastuussa tai korvausvelvollisia niistä menettelyistä. Ole hyvä ja tarkista nämä politiikat ennen kuin annat kyseisille verkkosivustoille henkilötietojasi.

    Voimme myös tarjota sinulle mahdollisuuden käyttää sosiaalisen median sisäänkirjautumista. Jos teet näin, olethan tietoinen, että jaat profiilisi tiedot kanssamme riippuen sosiaalisen median alustan asetuksistasi. Ole hyvä ja tutustu kyseisen sosiaalisen media alustan tietosuojapolitiikkaan ymmärtääksesi, miten henkilötietojasi jaetaan ja käytetään tässä yhteydessä. 

  • Sosiaalinen media ja käyttäjän luoma sisältö

  • Jotkut verkkosivustoistamme ja sovelluksistamme antavat käyttäjille mahdollisuuden julkaista omaa sisältöä. Muistathan, että kaikki sisältö mitä julkaiset sosiaalisen median alustoillamme on yleisesti nähtävillä, joten sinun tulee olla varovainen jakaessasi tiettyjä henkilötietoja, kuten taloudellisia- tai osoitetietoja. Me emme ole vastuussa mistään toimista, joihin muut yksityishenkilöt ryhtyvät, jos julkaiset henkilötietojasi jollakin sosiaalisen median alustoistamme ja suosittelemme, ettet jaa sellaista tietoa.

  • Oikeutesi ja valintasi

  • Sinun oikeutesi ja mitä ne tarkoittavat

    Oikeus tulla informoiduksi
    Sinulla on oikeus saada tietoja oikeuksistasi ja siitä, kuinka käsittelemme henkilötietojasi selkeästi esitetyssä, läpinäkyvässä ja helposti ymmärrettävässä muodossa. Sen takia tarjoamme sinulle tässä Tietosuojapolitiikassa olevat tiedot. 

    Oikeus saada pääsy tietoihin
    Sinulla on oikeus päästä henkilötietoihisi, joita säilytämme sinusta (tietyin rajoituksin). 
    Voimme periä kohtuullisen maksun perustuen tietojen antamisesta aiheutuviin hallinnollisiin kustannuksiin. Pyyntöihin, jotka ovat ilmeisen perusteettomia, kohtuuttomia tai toistuvia, ei välttämättä vastata.

    Tehdäksesi tämän, ole meihin yhteydessä alla olevien yhteystietojen mukaisesti.
    Oikeus tietojen oikaisemiseen Sinulla on oikeus saada henkilötietosi oikaistua, jos ne ovat virheellisiä tai vanhentuneita, ja/tai täydennettyä, jos ne ovat epätarkkoja.
    Tehdäksesi tämän, ole meihin yhteydessä alla olevien yhteistietojen mukaisesti. Jos sinulla on oma tili, helpointa on korjata omat tietosi "Oma Tili" -toiminnon kautta.  

    Oikeus tietojen poistamiseen/oikeus tulla unohdetuksi
    Tietyissä tapauksissa sinulla on oikeus saada henkilötietosi hävitettyä tai poistettua. Huomaa, että tämä ei ole ehdoton oikeus, koska meillä voi olla lakisääteinen tai oikeutettu peruste säilyttää henkilötietojasi.
    Jos haluat meidän poistavan henkilötietojasi, ole meihin yhteydessä alla olevien yhteystietojen mukaisesti.

    Oikeus vastustaa suoramarkkinointia, mukaan lukien profilointia
    Voit peruuttaa tai kieltäytyä meidän suoramarkkinointiviestinnästä milloin tahansa. 
    Se on helpointa tehdä klikkaamalla "peruuta" -linkkiä missä tahansa sähköpostissa tai viestinnässä, jota sinulle lähetämme. Muutoin voit olla meihin yhteydessä alla olevien yhteystietojen mukaisesti.

    Jos haluat vastustaa mitä tahansa profilointia, ole meihin yhteydessä alla olevien yhteystietojen mukaisesti.
      
    Oikeus peruuttaa suostumus milloin tahansa, kun tietojenkäsittely perustuu suostumukseen
    Voit peruuttaa suostumuksen henkilötietojen käsittelyyn, kun tällainen käsittely perustuu suostumukseen. Suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta käsittelyn lainmukaisuuteen perustuen suostumukseen ennen sen peruuttamista. Viittaamme taulukkoon, joka on otsikon "mitä tietoja keräämme sinulta ja miten käytämme niitä" alla, erityisesti sarakkeeseen "Mikä on henkilötietojesi käsittelyn oikeudellinen peruste?" yksilöidäksemme sen, milloin käsittely perustuu suostumukseen.
    Jos haluat peruuttaa suostumuksesi, ole meihin yhteydessä alla olevien yhteystietojen mukaisesti.

    OIkeus vastustaa käsittelyä, joka perustuu oikeutettuihin etuihin
    Voit vastustaa henkilötietojesi käsittelyä milloin tahansa, kun käsittely perustuu oikeutettuihin etuihin. Viittaamme taulukkoon, joka on otsikon "mitä tietoja keräämme sinulta ja miten käytämme niitä" alla, erityisesti sarakkeeseen "Mikä on henkilötietojesi käsittelyn oikeudellinen peruste?" yksilöidäksemme sen, milloin käsittely perustuu oikeutettuihin etuihin. 
    Jotta voit tehdä näin, ole meihin yhteydessä alla olevien yhteystietojen mukaisesti.

    Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle
    Sinulla on oikeus ottaa yhteyttä maasi tietosuojaviranomaiseen tehdäksesi valitus L'Oréalin tietosuoja- ja yksityisyyskäytännöistä.

    Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä alla olevien yhteystietojen mukaisesti ennen kuin teet valituksen toimivaltaiselle tietosuojaviranomaiselle.

     

  • Yhteystiedot

  • Jos sinulla herää mitään kysymyksiä tai huolenaiheita koskien sitä, kuinka käsittelemme ja käytämme henkilötietojasi, tai haluat harjoittaa mitä tahansa yllä mainittua oikeuttasi, ole hyvä ja ole yhteydessä meihin seuraavaan osoitteeseen:

    L’Oréal Finland Oy
    Keilaranta 13A
    02150 Espoo
    +358 075 75 80 00
    [email protected]

    Voit myös olla yhteydessä meidän Tietosuojavastaavaamme: [email protected].