One-Twist Men Expert ONE-TWIST -HIUSVÄRI Color 03 Dark Brown

Men Expert ONE-TWIST -hiusväri, joka ei sisällä ammoniakkia miellyttävän tuoksun aikaansaamiseksi on saatavana eri sävyissä:
- Innovatiivinen ONE-TWIST teknologia: helppo sekoittaa & valumaton levitys
- Luonnolliselta näyttävä lopputulos
- Sulautuu luonnollisesti harmaisiin ja haalistuu luonnollisesti 6 viikossa*
- Miellyttävä hiuspohjalle

Käyttäjätesti, 100 miestä.

Tuotetiedot

Erityisesti miesten hiuksille kehitetty puolipysyvä hiusväri peittää harmaat hiukset vain 5 minuutin vaikutusajalla: helppo ja valumaton levitys, innovatiivinen ONE-TWIST-teknologiamme toimii vain 5 minuutissa ja antaa luonnolliselta näyttävän lopputuloksen, joka sulautuu täydellisesti luonnolliseen hiusväriisi. Mustaa öljyä sisältävä patentoitu teknologia ja koostumus, joka ei sisällä ammoniakkia miellytttävän tuoksun aikaansaamiseksi tuntuu miellyttävältä hiuspohjalla. 95% miehistä koki, että hiukset tuntuivat pehmeämmältä ja näyttivät hyvinvoivilta käytön jälkeen!* Saatavana 4 sävyä, jotka sopivat useisiin hiusten väreihin, hiustyyppeihin ja tekstuureihin. 

Käyttäjätesti, 100 miestä.

Ainesosat

Aqua / Water, Gycerin, Ethanolamine, Sodium Laureth Sulfate, Toluene-2,5-Diamine, Carbomer, 2,4-Diaminophenoxyethanol HCL, m-Aminophenol, 4-Amino-2-Hydroxytoluene, Ascorbic Acid, Hydroxybenzomorpholine, Sodium Sulfite, Thiolactic Acid, Thioglycerin, 2-Methylresorcinol, 2-Methylresorcinol, 2-Methil-5-Hydroxyethylaminophenol, Acrylates/Beheneth-25 Methacrylate Copolymer, EDTA, Parfum / Fragrance

Käyttö

Helppo sekoittaa ja valumaton levitys: KIERRÄ, RAVISTA, LEVITÄ hiusväri ja anna vaikuttaa vain 5 minuuttia. Katso yksityiskohtaiset ohjeet käyttöohjeesta. 

Löydä oma sävysi Shade matcher -työkalun avulla

Kolmen yksinkertaisen kysmyksen ja virtuaalisen kokeilutyökalun avulla löydät itsellesi sopivimman sävyn luonnolliselta näyttävään harmaiden peittoon!

PÄÄSET TYÖKALUUN TÄÄLTÄ
03 Dark Brown
One-Twist
Men Expert ONE-TWIST -HIUSVÄRI Color 03 Dark Brown