Sulje
cover-category-pic

My lash look


Etsitkö täydellistä maskaraa? Inspiroidu L'Oréal Paris IT-tyttöjen tyylistä.

VOLUME MILLION LASHES
@sofiaruutu

Haluatko eleganttia volyymia? Inspiroidu suomalaisen L'Oréal Paris IT-tytön Sofia Ruudun tyylistä. 

Influencer Sofia Ruutu Suomesta käyttää Volume Million Lashes -maskaraa osana arkimeikkiään. Näin hän kertoo maskarasta: 
"Volume Million Lashes -maskara on täydellinen minun arkimeikkilookkiini, sillä se erottelee ripset ja luo elegantin ja paakuttoman lopputuloksen." Haluatko Sofian ripsilookin ja tuuheat, erotellut ripset? Kokeile Volume Million Lashes -maskaraa nyt.

 

Kokeile nyt
VOLUME MILLION LASHES
@sofiaruutu

BAMBI EYE 
@majanilssonlindelof

Haaveiletko tuuheista bambiripsistä? L'Oréal Paris'n ruotsalainen IT-tyttö Maja Nilsson Lindelöf paljastaa salaisuutensa.
 
Influencer Maja Nilsson Lindelöf kirjoittaa muodista, kauneudesta ja lifestylesta sosiaalisessa mediassa. Kun hän haluaa upeat bambiripset, on hänen valintansa Bambi Eye -maskara:  "Ehdoton suosikkiripsivärini! Antaa tuuheutta ja taivuttaa ripsiä niin, että silmäni tulevat paremmin esiin."  Haluatko Majan ripsilookin, jossa on runsaasti tuuheutta ja katseen avaava vaikutus? Kokeile False Lash Bambi Eye -maskaraa nyt. 

 

Kokeile nyt
BAMBI EYE 
@majanilssonlindelof

PARADISE
@ginemargrethe

Haluatko ripsiin intensiivistä volyymia ja pituutta? Inspiroidu norjalaisen L'Oréal Paris IT-tytön Gine Margrethe Larsen Qvalen tyylistä. 

Influencer Gine Norjasta valitsee Paradise -maskaran, kun hän haluaa runsaasti tuuheutta ripsiinsä: "Rakastan tuuheutta ja tässä sitä on. Paradise pelastaa aina päivän!"  Haluatko Ginen ripsilookin, jossa on runsaasti tuuheutta? Kokeile Paradise -maskaraa nyt. 

 

Kokeile nyt
PARADISE
@ginemargrethe

TELESCOPIC
@rockpaperdresses

Etsitkö maskaraa, joka antaa intensiivisesti pituutta ja kauniisti erotellut ripset? Tutustu L'Oréal Paris'n tanskalaiseen IT-tyttöön @rockpaperdresses.

Catherine Widunok Wichmand on influencer Tanskasta. Näin hän kuvailee Telescopic -maskaran ripsiä pidentävää vaikutusta: "Suosikkiripsivärini, jolla saan pitkät ja kauniit ripset. Kuin ”omat ripset, mutta paremmat” –lookin."  Haluatko Cathrinen ripsilookin ja pitkät, kauniit ripset? Kokeile Telescopic -maskaraa nyt.

 

Kokeile nyt
TELESCOPIC
@rockpaperdresses

#message

Lisätietoja