Sulje
cover-category-pic

L'ORÉAL PARIS X ISABEL MARANT

Fashion transformed into makeup

L'Oréal Paris x Isabel Marant


ON-THE-GO-MEIKIT


L'Oréal Paris -brändillä ja Isabel Marantilla on yhteinen tavoite: voimaannuttaa naisia ja antaa heille erilaisia tapoja ilmaista itseään.


L'Oréal Paris x Isabel Marant -kokoelma keskittyy kauneuden luottotuotteisiin: meikkeihin, joita on helppo käyttää missä vain, niin päivällä kuin illallakin.

"Olen aina tulkinnut ready-to-wear-muodin kirjaimellisesti. Siksi olen suunnattoman iloinen, että olen saanut olla mukana luomassa tätä L'Oréal Paris on-the-go-meikkien kokoelmaa" , sanoo Isabel Marant. "On ollut mielettömän upeaa sukeltaa meikki-innovaatioiden maailmaan ja saada tarjota kuluttajille tämä niin päivään kuin iltaankin sopiva meikkikokoelma – luottotuotteita, joista itsekin olen aina haaveillut."

L

L'Oréal Paris x Isabel Marant

SMILE. SHINE. AMAZE. WANTED.

Eksklusiivinen kokoelma koostuu rohkeista, mutta kuitenkin käytännöllisistä tuotteista silmille, poskille ja huulille. Lopputuloksena on viileän elegantti ranskalaistyylinen look. Tutustu koko valikoimaan täällä ja löydä inspiroivia lookeja aidossa Isabel Marant -hengessä!

SMILE

Color Riche Matte – mattahuulipuna, joka antaa yksinkertaisen ja elegantin lookin. Saatavana 7 sävyssä, jotka sopivat niin päivään kuin iltaankin.

SHINE

Skin Beautifier Highlighting Cream – monipuolinen korostustuote, joka tuo kasvonpiirteitäsi esiin.

AMAZE
Magic Beautifier Lip & Cheek Jelly – kaunis roosansävy sekä huulille että poskille.

WANTED
Brow Polisher Brow Gel – läpikuultava kulmageeli, jolla muotoilet kulmat haluamaasi tapaan.

L

#message

Lisätietoja