Sulje
L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup -kilpailu

Kilpailusta vastaa L’Oréal Finland Oy, PL 39 (Keilaranta 13 A) 02150 Espoo, Finland, reg. no. 0346279-6.  

 • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup -kilpailu

 • Kilpailusta vastaa L’Oréal Finland Oy, PL 39 (Keilaranta 13 A) 02150 Espoo, Finland, reg. no. 0346279-6.

  Osallistuaksesi kilpailuun sinun tulee olla 18-vuotias ja  asua Suomessa ja hyväksyä nämä kilpailuehdot.
  L'Oréalin työntekijät, tai heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua kilpailuun.

  Kilpailua ei sponsoroida, tueta tai hallinoida Instagramin toimesta.

  Kilpailuun osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käytetään ainoastaan kilpailun hallinnoimiseen. Lisätietoja L'Oréalin henkilötietojen käsittelystä voit lukea osoitteesta http://lorealparis.fi/kaeyttoeehdot

  Osallistumalla kilpailuun sitoudut näihin sääntöihin ja hyväksyt tietojesi käsittelyn yllä olevalla tavalla.

  Kilpailu päättyy 31.10.2018.

  Kilpailuun voit osallistua kommentoimalla Youtube-videon tai Instagram-kilpailukuvan kommenttikenttään minkälaiset hiukset teet Halloweeniksi. Kommentti tulee olla jätetty Youtube-videon tai Instagram-kuvan kommenttikenttään 31.10.2018 mennessä. Youtubessa valitaan 1 voittaja ja Instagramissa 1 voittaja. 

  Voittajiin ollaan yhteydessä yksityisviestillä 7.11.2018 mennessä.
  Raadin päätös on lopullinen, siitä ei voi valittaa eikä päätöstä tarvitse perustella.

  Yhden palkinnon arvo on noin 230e. Palkinto sisältää kaikki Colorista Hair Makeup,  Colorista Hair Makeup Neon sekä Stylista -tuotteet.

  Palkitoa ei voi muuttaa rahaksi, tai muuksi omaisuudeksi. Voittaja on vastuussa mahdollisista kuluista jotka liittyvät palkinon vastaanottamiseen, esimerkiksi veroista.

  Huomioithan, että voittajalla on täysi vastuu palkinnon arvon ilmoittamisesta paikallisille veronviranomaisille, sen maan verolainsäädännön mukaisesti, jossa voittaja on velvoitettu maksamaan veroja.

  Jos voittajat eivät vastaa 48 tunnin sisällä siitä kun heihin ollaan oltu yhteydessä, kilpailussa valitaan uudet voittajat.

  Jos osallistuminen on puutteellinen tai tarvitsemamme tiedot ovat puutteellisia, osallistuja poistetaan kilpailusta. Jos kilpailun ehtoja rikotaan tai tapahtuu vilppiä, L'Oréal pidättää oikeuden poistaa osallistujia kilpailusta. L'Oréal ei ole vastuussa kadonneista osallistumisista, virheistä tai myöhästymisistä lähetyksissä, eikä myöskään kolmannesta osapuolesta johtuvista teknisistä ongelmista, jotka voivat vaikuttaa osallistumiseen tai lopputulokseen.

  Liitymällä mukaan kilpailuun annat L'Oréalille oikeuden käyttää kilpailuun lähetämiäsi kuvia, tekstiä ja muuta materiaalia. Näin ollen L'Oréal voi halutessaan julkaista osan, tai kaiken lähettämäsi materiaalin Suomen  lainsäädännön sallimalla tavalla.

#message

Lisätietoja