Kilpailusta vastaa L’Oréal Finland Oy, PL 39 (Keilaranta 13 A) 02150 Espoo, Finland, reg. no. 0346279-6.  

 • L'Oréal Paris Stylista Valentines -kilpailu

 • Osallistuaksesi kilpailuun sinun tulee olla 18-vuotias ja  asua Suomessa ja hyväksyä nämä kilpailuehdot. Alle 18-vuotiailla osallistujilla on oltava kilpailuun osallistumiseen ja mahdollisen palkinnon vastaanottamiseen huoltajan suostumus.
  L'Oréalin työntekijät, taikka heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua kilpailuun. 

  Kilpailua ei sponsoroida, tueta taikka hallinoida YouTuben taikka Instagramin toimesta.

  Kilpailuun osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käytetään ainoastaan kilpailun hallinnoimiseen. Lisätietoja L'Oréalin henkilötietojen käsittelystä voit lukea osoitteesta http://lorealparis.fi/kaeyttoeehdot

  Osallistumalla kilpailuun sitoudut näihin sääntöihin ja hyväksyt tietojesi käsittelyn yllä olevalla tavalla. 

  Kilpailu  päättyy 16.2.2018

  Kilpailuun voit osallistua kommentoimalla Instagram kilpailukuvaan mikä YouTube videolla nähdyistä kolmesta kampauksesta on  oma suosikkisi. Kommentti tulee olla jätetty Instagram kilpailukuvan  kommenttiboksiin 16.2.2018 mennessä. Kilpailussa valitaan 5 voittajaa.  

  Voittajiin ollaan yhteydessä Instagramissa yksityisviestillä  19.2.2018 mennessä. 
  Raadin päätös on lopullinen, siitä ei voi valittaa eikä päätöstä tarvitse perustella.

  Yhden palkinnon arvo on noin 55e. Palkinto sisältää kaikki  L'Oréal Paris Stylista -sarjan tuotteet: Stylista #Curls The Curl Tonic kiharasuihke, Stylista  #Sleek The Sleek Serum -hiusseerumi, Stylista #Blowdry The Blowdry Cream -föönausvoide, Stylista #Bun The Bun Gel -geelisuihke, Stylista 2#Beachwaves The Beach Wave  -suolasuihke, Stylista #Pixie The Pixie Cream- hiustenmuotoiluvaha, Stylista 150ml #Bighair The Big Hair Spray -hiussuihke, Stylista #Braids The Braid Milk -muotoiluvoide l

  Palkitoa ei voi muuttaa rahaksi, taikka muuksi omaisuudeksi. Voittaja on vastuussa mahdollisista kuluista jotka liittyvät palkinon vastaanottamiseen, esimerkiksi veroista. 

  Huomioithan, että voittajalla on täysi vastuu palkinnon arvon ilmoittamisesta paikallisille veronviranomaisille, sen maan verolainsäädännön mukaisesti, jossa voittaja on velvoitettu maksamaan veroja.

  Jos voittajat eivät vastaa 48 tunnin sisällä siitä kun heihin ollaan oltu yhteydessä, kilpailussa valitaan uudet voittajat. 

  Jos osallistuminen on puutteellinen tai tarvitsemamme tiedot ovat puutteellisia, osallistuja poistetaan kilpailusta. Jos kilpailun ehtoja rikotaan tai tapahtuu vilppiä, L'Oréal pidättää oikeuden poistaa osallistujia kilpailusta. L'Oréal ei ole vastuussa kadonneista osallistumisista, virheistä tai myöhästymisistä lähetyksissä, eikä myöskään kolmannesta osapuolesta johtuvista teknisistä ongelmista, jotka voivat vaikuttaa osallistumiseen tai lopputulokseen.

  Liitymällä mukaan kilpailuun annat L'Oréalille oikeuden käyttää kilpailuun lähetämiäsi kuvia, tekstiä ja muuta materiaalia. Näin ollen L'Oréal voi halutessaan julkaista osan, taikka kaiken lähettämäsi materiaalin Suomen  lainsäädännön sallimalla tavalla.