Sulje
TEHOKKUUS-  JA LAATUSITOUMUKSEMME

TEHOKKUUS- JA LAATUSITOUMUKSEMME

SITOUDUMME DOKUMENTOITUIHIN TULOKSIIN

L'Oréalin tuotteiden tehon ja suorituskyvyn arviointiin erikoistunut osasto luotiin samanaikaisesti ihonhoitotuotteiden koostumusten suunnitteluosaston kanssa. Osatojen yhteistyö mahdollistaa ihonhoitotuotteiden vaikutuksen ja tehon arvioinnin kaikilla ihotyypeillä jo tuotekehityksen alkuvaiheessa, kauan ennen uuden tuotteen lanseerausta.

Tutkijamme pyrkivät kehittämään tehokasta ihonhoitoa yhdistämällä koostumuksiin ainesosayhdistelmiä ja vaikuttavia aineita, joiden tehokkuus on dokumentoitu in vitro- ja in vivo -testien, instrumentaalisten biofysikaalisten menetelmien ja riippumattomien tutkimuslaitosten suorittamien kosmeettis-kliinisten testien avulla.

SITOUDUMME LAATUUN

L’Oréaliin toiminnassa pyrimme jatkuvasti huippuosaamiseen, niin tuotannossa kuin muussa toiminnassa. Laatu on kaikessa keskiössä. Tarjoamme korkeiden laatuvaatimusten mukaisia kosmeettisia tuotteita. Käyttämämme ainesosat ovat lainmukaisia ja täyttävät laadun ja suorituskyvyn korkeimmat vaatimukset. 

Jokaisella ainesosalla on tärkeä tehtävä tai tarkoitus tuotteissamme. Olivatpa tuotteissamme käytettävät ainesosat luonnollista alkuperää tai synteettisiä, ne on valittu koostumukseen antamaan tuotteelle tehokkuutta, säilyvyyttä, rakennetta, väriä tai tuoksua. Kaikki koostumuksessa käytetyt ainesosat on lueteltu tuotteessa tai sen pakkauksessa.

Laatu on aina ytimessä, suunnittelusta raaka-aineiden hankintaan, pakkaamiseen, valmistukseen ja jakeluun.

• Raaka-aineet:  
Laadukkaiden raaka-aineiden ja pakkausten huolellinen valinta on välttämätöntä korkealaatuisen kosmetiikan valmistuksessa. Siksi valitsemme huolella parhaat raaka-aineet ja pakkaukset tuotteillemme ja varmistamme, että ne täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset ja kuluttajien odotukset.

• Raaka-ainetoimittajat: 
Pyrimme työskentelemään parhaiden raaka-aineiden toimittajien kanssa varmistaaksemme, että käyttämämme raaka-aineet ovat korkealaatuisia. Teemme kattavia laadunvarmistuksia löytääksemme parhaat toimittajat ja varmistaaksemme, että toimimme yhteistyössä vain toimittajien kanssa, jotka tunnemme ja joihin luotamme.

Tiiviissä yhteistyössä toimittajien kanssa voimme valvoa raaka-aineiden ja pakkausten luotettavuutta ja jäljitettävyyttä, jolloin tiedämme myymiemme tuotteiden alkuperän ja historian. Näin voimme varmistaa, että raaka-aineiden ja pakkausten laatu on sekä asianmukainen, että uusimpien sääntelyn ja standardien mukainen.

• Pakkaukset: 
Teemme myös tiukan laadunvarmistuksen lopulliselle pakkaukselle, jolla on keskeinen rooli koko kuluttajakokemuksessa. Laadunvarmistamiseksi teemme useita testejä laboratoriossa.

Kaikki raaka-aineet ja pakkaukset tarkistetaan vielä kerran, kun ne saapuvat tehtaalle ennen valmistusta, jotta varmistamme tuotteiden parhaan mahdollisen laadun.

• Valmiit tuotteet: 

Työntekijämme varmistavat, että koostumukset pakataan oikeisiin pakkauksiin. Esimerkiksi ripsiväreissä tarkistamme myös harjan. Testaamme mm. harjan kitkaa hylsyä vastaan.

• Kestävyys: 
Teemme tehtaissamme ja jakelukeskuksissamme tarkistuksia ennen toimitusta varmistaaksemme, että tuotteet ovat ehjiä ja kolhiintumattomia.

Jokaisessa vaiheessa laatuvaatimuksemme ovat vaativia ja niitä sovelletaan kaikilla tasoilla: Jokaisessa maassa, jokaiselle tuotemerkillemme ja kaikille tuotteillemme.

Työntekijämme noudattavat tiukkoja, sisäisiä standardeja, jotka ovat tiukempia kuin lainsäädännölliset vaatimukset edellyttävät. Tavoitteenamme on varmistaa, että tuotteemme ovat parasta laatua kaikissa valmistusvaiheissa. Tuotantoprosessin aikana jokainen tuote käy läpi noin 100 laadunvalvontaa.  

HYÖDYNNÄMME TEKNOLOGISTA KEHITYSTÄ LAADUN PARANTAMISEKSI

Seuraamme tarkkaan teknologista kehitystä parhaan mahdollisen laadun varmistamiseksi. Tehtaillamme käytetään yhä enemmän uusimpia teknologioita: the 4.0. Industry.

Yhtenä esimerkkinä on Ranskassa sijaitseva Lassignyn tehdas, joka on viime vuosina alkanut käyttää cobotteja - älykkäitä yhteistyörobotteja - joiden avulla työntekijät voivat säästää arvokasta aikaa, jolloin he voivat keskittyä laadunvalvontaan ja osaamisensa kehittämiseen.  

Kaikki artikkelit

#message

Lisätietoja