Sulje
 SAVEN HYÖDYLLISET OMINAISUUDET

SAVEN HYÖDYLLISET OMINAISUUDET

Savea on käytetty tehokkaana ainesosana ihonhoidossa jo tuhansien vuosien ajan. Tämä ikiaikainen aines todella auttaa puhdistamaan, kuorimaan ja uudistamaan ihoa.

L'Oréal Paris Skin Expert on luonut uskomattoman tuotesarjan, joka sisältää kolmea tehokasta savea: kaoliinia, montmorilloniittia ja rasulia. Tämä ainutlaatuinen yhdistelmä antaa tuloksia välittömästi, poistaa epäpuhtauksia ja antaa ihosi hengittää.
        
Kaoliini on hellävarainen savi, joka sopii herkälle iholle ja auttaa pehmentämään ja kirkastamaan ihoa. Rasul-savea saadaan ainoastaan Marokon Atlas-vuorilta, ja se sisältää runsaasti magnesiumia, kalsiumia ja kaliumia. Sitä käytetään imemään iholta ylimääräistä rasvaa ja puhdistamaan sitä syvältä. Montmorilloniittia on käytetty ihon hoitamiseen kautta aikojen, ja se on nyt tehnyt todellisen paluun ihonhoidon trendeihin!
 
VIHREÄ: SAVI + EUKALYPTUS

Sano hyvästit tukkeutuneille ihohuokosille ja rasvaiselle iholle. Koostumus sisältää tehokasta eukalyptusta ja puhdistaa ihoa antaen sille mattapinnan. Koe rauhoittava spa-elämys samalla, kun tehokkaat savet vaikuttavat syvällä ihossasi poistaen epäpuhtauksia ja avaten tukkeutuneita ihohuokosia. Iho näyttää välittömästi puhtaalta, se kiiltää vähemmän ja ihohuokoset ovat pienentyneet. 

PUNAINEN: SAVI + LEVÄ
Kuori ihoa ja puhdista ihohuokosia vulkaanisen kiven ja punaleväuutteen avulla! Ainutlaatuinen ja tehokas koostumus tarjoaa monipuolisen aistielämyksen samalla, kun se kuorii pois kuolleita ihohuokosia ja silottaa ihon pinnan epätasaisuuksia. Iho näyttää hyvinvoivalta ja kauniin hehkuvalta.

MUSTA: SAVI + HIILI

Anna kasvoillesi detox-hoito ja kirkasta ihoasi. Tehokas hiiltä sisältävä koostumus antaa ylellisen kokemuksen puhdistaen samalla ihohuokosia ja ihoa syvältä. Sano hyvästit samealle iholle! Koostumus tekee ihosta puhtaan tuntuisen, sametinpehmeän ja tasapainoisen.

Kaikki artikkelit

#message

Lisätietoja