Hyaluronihappo - Tehokosteutusta kaikille

Ihotautilääkärit ja kosmetologit käyttävät usein hyaluronihappoa injektioina täyttämään ryppyjä. Tämä "ihme-molekyyli" on myös erinomainen kosteuttava ainesosa voiteissa ja seerumeissa, josta on hyötyä sekä nuoremmalle että vanhemmalle iholle.

HYALURONIHAPPO - KOSTEUS PITÄÄ IHON KAUNIINA

Emme voi tarpeeksi usein toistaa, että kosteutus on ehdottoman tärkeää kauniin ihon ylläpitämisessä! Vesi on erittäin tärkeää ihon uloimmalle kerrokselle, orvaskedelle, ihon heleyden, sileyden ja kimmoisuuden säilyttämiseksi.

Ihon kosteutus auttaa ihosoluja uudistumaan ja palauttaa niiden hydrolipiditasapainon - suojamuurin, joka suojaa ihoa ulkoisia vaikutuksia vastaan. Kun ihon suojamuuri heikkenee, se menettää vettä ja alkaa kuivua.

Iho tuntuu kireältä, kutisevalta ja karheammalta ja näyttää elottomalta. Joskus iholla näkyvät pienet rypyt ovat todellisuudessa kuivumisesta johtuvia juonteita, joita voi ilmaantua iästä riippumatta.

 
Jopa nuoremmalla iholla veden puute voi vaikuttaa erityisesti herkkään silmänympärysihoon ja aiheuttaa ryppyjä. Joten jos todella haluat hidastaa ryppyjen ilmaantumista, on hyvä huolehtia ihon kosteuttamisesta jo 20-vuotiaana.

HYALURONIHAPPO ON SUPER-AINESOSA RYPPYJÄ VASTAAN

Hyaluronihappo on ihosta luonnostaan löytyvä aine, jolla on tärkeä rooli ihon kimmoisuuden ja joustavuuden, mutta myös kosteuden ylläpitämisessä. Hyaluronihappo on yksi kehon omista kosteuden sitojista. joka auttaa säilyttämään ihon heleyden, täyteläisyyden ja kosteustason. Juuri ihon oma hyaluronihappo saa nuoren ihon näyttämään luonnostaan täyteläiseltä ja sileältä.
 
Ajan myötä ihon hyaluronihappotaso laskee asteittain ja tämä muutos alkaa jo 20-vuotiaana. Se johtuu pääasiassa vapaista radikaaleista (auringonvalo, ilmansaasteiden hiukkaset), joille altistumme päivittäin.v
 
Hyaluronihappoa lisätään ihonhoitotuotteiden koostumuksiin juuri siitä syystä, että se kykenee ainutlaatuisen rakenteensa ansiosta sitomaan itseensä vesimolekyylejä ja auttaa näin kosteuttamaan ihoa. 
 
Se toimii ikään kuin sieni, joka imee itseensä jopa 1000 kertaa oman painonsa verran vettä! Ja koska se ei ole öljymäinen eikä tuki ihohuokosia, se on myös hyvä vaihtoehto kosteuttamaan ongelmaihoa aiheuttamatta näppylöitä.  
 
Hyaluronihappo on erinomainen kosteuttava ainesosa kasvoille ja sopii täydellisesti kuivalle tai elottoman oloiselle iholle etenkin valmistauduttaessa talveen.

 

KÄYTÄ HYALURONIHAPPOA PÄIVITTÄIN NIIN HUOMAAT ERON

Parhaan vaikutuksen saamiseksi on hyvä ottaa hyaluronihappo osaksi ihonhoitorutiiniasi joko päivittäin tai useina päivinä viikossa. Huomaat pian, että ihosi saa uutta elinvoimaisuutta ja heleyttä, koska se on perusteellisesti kosteutettu.

L’Oréal Paris Revitalift -ihonhoitosarjan avainainesosa hyaluronihappo sekä hoitaa ja kosteuttaa ihoa että toimii aktiivisena anti-age ainesosana.

Monien tuotteiden koostumukset sisältävät hyaluronihappoa – païvävoiteet, yövoiteet, seerumit ja silmänympärysvoiteet, kaikkiin tarpeisiin löytyy sopiva.

HYALURONIHAPPOA SISÄLTÄVÄ SEERUMI ANTAA TEHOKOSTEUTUSTA

Seerumi on ihonhoitotuote, joka auttaa vähentämään pieniä juonteita samalla kun se antaa iholle intensiivisesti kosteutta.

Revitalift Filler -seerumia käytettyäsi huomaat, kuinka iho kiinteytyy ja ihon pinta näyttää paremmalta.

Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi noudata yksinkertaista ihonhoitorutiinia askel askeleelta niin ihosi saa optimaalisesti ihonhoitoa. Noudata neljää yksinkertaista askelta niin huomaat eron ihossasi.

 

1.     Puhdista iho
Ihomme altistuu päivittäin sekä lialle, ilmansaasteiden hiukkasille että kauneudenhoitotuotteille. Siksi on aina hyvä aloittaa aamu- ja iltarutiinisi puhdistamalla iho hellävaraisesti micellar-puhdistusvedellä. Se jättää ihon puhtaaksi ja valmistaa sen ihonhoitorutiinia varten.

 

2.     Anna iholle tehokosteutusta hyaluronihapposeerumilla
Puhdistettu iho kaipaa runsaasti kosteutta. Vahvista ihon elinvoimaisuutta käyttämällä
 hyaluronihappoa sisältävää seerumia, joka kosteuttaa ihoa intensiivisesti ja häivyttää ikääntymisen merkkejä. Voit käyttää seerumia päivittäin joko osana aamu- tai iltarutiiniasi.

3.     Intensiivistä hoitoa silmänympärysvoiteella
Silmänympärysiho on erityisen herkkää ja sitä tuleekin aina hoitaa hellävaraisesti ja lempeästi. Iän myötä silmänympärysiho saa myös juonteita, iho veltostuu ja kaipaa ylimääräistä kosteutusta ja hoitoa. Käytä silmänympärysvoidetta, joka on kehitetty erityisesti herkälle silmänympärysiholle, esimerkiksi
Revitalift Filler-silmänympärysvoidetta.

4.     Levitä lopuksi kasvovoide
Vaikka olet hoitanut kasvojen ihoa kosteuttavalla hyaluronihappoa sisältävällä seerumilla, on tärkeää levittää iholle lopuksi kosteuttavaa päivä- tai yövoidetta. Saat runsaasti kosteutta ja anti-age-hoitoa ihollesi käyttämällä
Revitalift Filler -päivävoidetta ja Revitalift Filler -yövoidetta