Elvital Dream Length Curls leave-in cream

Määritellyt kiharat- vähemmän pörröisyyttä

Tuotetiedot
NON-STOP DREAMY CURLS hiuksiin jäettävä hoitovoide pitkille ja kiharille hiuksille. Koostumus sisältää GLYSERIINIÄ ja RISIINIÖLJYÄ ja se hoitaa ja antaa elinvoimaisuutta kiharille hiuksille: 80% vähemmän pörröisyyttä - 72 tuntia määritellyt kiharat* Silkkityynyn vaikutus.

*instrumental tests. 
Ainesosat
Käyttö
KÄYTTÖ AAMUISIN: Levitä pituuksiin ja muotoile haluamallasi tavalla.
KÄYTTÖ ILTAISIN: Levitä voidetta pituuksiin tunti ennen nukkumaanmenoa. Kuivuu nopeasti, ei tahri tyynyä. Voidaan käyttää sekä kosteisiin että kuiviin hiuksiin. Ei huuhdella. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi runsaalla vedellä. Kestää tyynyn hankausta. Vähemmän pörröiset hiukset tuntumatta rasvaiselta tai jäykältä.
Tuotteiden ympäristö- ja sosiaaliset vaikutukset

L'Oréal Paris on sitoutunut jatkuvasti parantamaan tuotteidemme ympäristövaikutuksia koko niiden elinkaaren aikana, mukaan lukien koostumukset, pakkaukset, tuotanto ja käyttö, ja antamaan kuluttajille niistä kattavaa ja läpinäkyvää tietoa. Merkintäjärjestelmä on 11 riippumattoman tiedeasiantuntijan hyväksymä ja tiedot on vahvistanut riippumaton auditointiyritys Bureau Veritas.

Globaali ympäristövaikutus

SCORE B

Hiilijalanjälki:

16g1 Per käyttö
21g / 10mL

Vesijalanjälki:

1.62 Per käyttö
1.9 / 10mL

Valmistusolosuhteet:

Valmistettu Italiassa vastuullisessa tehtaassa
Jätehuolto: 100%
Uusiutuva energia: >99%

Pakkauksen ympäristövaikutukset

Sertifioitu: 0%
Kierrätetyjen materiaalien osuus3 : 100%
Kierrätettävä4 :
Uudellentäytettävä: Ei

Tuotteiden sosiaaliset vaikutukset

Tuotteen raaka-aineet ja tuotekomponentit saadaan alihankkijoilta, jotka ovat sitoutuneet kunnioittamaan YK:n työoikeuksia koskevia perusperiaatteita.

1 Hiilidioksidiekvivalenttia grammoina (luokan "hiuksiin jätettävä hoitoaine ja öljy" keskiarvo = 54g)
2 Vesi-indeksi, mukaan lukien veden laatu + veden niukkuus (m3) – luokan "hiuksiin jätettävä hoitoaine ja öljy" keskiarvo = 182
3 Ilman sulkemisjärjestelmää
4 Kierrätysohjeet voivat vaihdella paikallisesti

Lue lisää menetelmästämme ja miten vähennämme ympäristöjalanjälkeämme!

Katso lisää
Elvital
Dream Length Curls leave-in cream
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Kotisivu" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/hiukset", "name": "Hiukset" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/hiukset/hiustenhoito", "name": "Hiustenhoito" } } , { "@type":"ListItem", "position": 4, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/hiustenhoito/elvital", "name": "Elvital -hiustenhoitotuotteet" } } , { "@type":"ListItem", "position": 5, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/hiustenhoito/elvital/dream-length", "name": "Elvital Dream Length -hiustenhoitotuotteet" } } , { "@type":"ListItem", "position": 6, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.fi/elvital/dream-length/curls-leave-in-cream", "name": "Curls leave-in cream" } } ] }