Elvital Color Vive 10-in-1 Bleach Rescue Spray

Hiuksiin jätettävä hoitava ja suojaava suihke vaalennetuille hiuksille.

Tuotetiedot
Hiukset voivat menettää kiiltoaan vaalennuksen, värjäyksen tai raidoituksen jälkeen.  L'Oréal Paris Elvital Color Vive 10-in-1 Bleach Rescue Spray on hiuksiin jätettävä hoitava ja suojaava suihke vaalennetuille hiuksille. Sen kasvikollageenia sisältävä koostumus hoitaa hiuksia ja auttaa taistelemaan hiusten vaurioita ja elottomuutta vastaan. Suihke korjaa hiuksia intensiivisesti ja helpottaa hiusten muotoilua. Hiukset näyttävät hyvinvoivilta, sileiltä ja kiiltäviltä. 

L'Oréal Paris Elvital Color Vive 10-in-1 Bleach Rescue Spray on 1 käsittely, jolla on 10 ominaisuutta:
1. Vahvistaa hiuksia: 99 % vähemmän katkenneita hiuksia - 2. Sinetöi kaksihaaraisia - 3. 9,5% paksumpi hiuksen halkaisija - 4. Vähentää hiusten pintavaurioita - 5. +98% enemmän kosteutusta - 6. Lisää kiiltoa - 7. Hiukset ovat helpommin selvitettävät - 8. Helpottaa hiusten föönäämistä - 9. Lämpösuoja jopa 230 °C - 10. 24h suoja kosteutta vastaan.
 
Ainesosat
Ainesosalista saattaa olla muuttunut. Tarkista aina ainesosalista ostamastasi pakkauksesta.
Käyttö
Suihkuta suoraan pituuksiin. Käytä pesun jälkeen nopeampaan föönaamiseen, ennen muotoilua tekemään hiuksista helpommin käsiteltävät tai viimeistelynä antamaan kiiltoa ja suojaamaan hiuksia. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi runsaalla vedellä.
Elvital
Color Vive 10-in-1 Bleach Rescue Spray