Sulje
cover-category-pic

Elvital
Low Shampoo

Koe uusi, hellävaraisempi tapa pestä hiukset

Haluatko pestä hiuksesi, mutta aika ei aina riitä shampoon, hoitoaineen tai hiusnaamion käyttöön? Haluatko välttää värjättyjen tai hauraiden hiusten pesemistä? Tutustu meikkitaiteilija Lina Ekhin kanssa Elvital Low Shampoo -tuotteeseen – uusi, hellävaraisempi tapa pestä hiukset. Ei vaahtoa. Vain kiiltävät, pehmeät hiukset.

Vaihe 1: Annostele tuotetta kämmenelle
TEE NÄIN

Vaihe 1: Annostele tuotetta kämmenelle

Elvital Low Shampoon käyttö on sekä nopeaa että helppoa. Kastele hiukset normaaliin tapaan. Annostele sitten tuotetta reilu määrä kämmenelle, 10–15 painallusta hiustesi pituudesta ja paksuudesta riippuen. Kuulostaako määrä paljolta? Mieti – koostumuksessa on shampoo, hoitoaine ja hiusnaamio samassa tuotteessa!

Vaihe 2: Levitä tuotetta tasaisesti kaikkialle hiuksiin
TEE NÄIN

Vaihe 2: Levitä tuotetta tasaisesti kaikkialle hiuksiin

Levitä Elvital Low Shampoota kosteisiin hiuksiin. Levitä tuotetta ensin kaikkialle hiuksiin tyvestä latvoihin. Hiero huolellisesti sormenpäillä tai käytä kampaa apuna. Muista hieroa myös niskaa ja korvien takaa.

Vaihe 3: Anna vaikuttaa
TEE NÄIN

Vaihe 3: Anna vaikuttaa

Anna vaikuttaa kolme minuuttia. Voit sillä aikaa jatkaa muita rutiineja. Elvital Low Shampoon täyteläinen koostumus ei valu vaikutusaikana.

Vaihe 4: Huuhtele
TEE NÄIN

Vaihe 4: Huuhtele

Huuhtele hiukset juoksevan veden alla selvittäen samalla hiuksia sormien avulla. Huuhtele huolellisesti, sillä hiuksiin jäänyt koostumus voi latistaa hiuksia. Kuivaa ja muotoile hiukset tavalliseen tapaan.

Vaihe 5: Se on siinä!
TEE NÄIN

Vaihe 5: Se on siinä!

Olet valmis. Meikkitaiteilija Lina Ekh sai kiiltävän raikkaat hiukset Elvital Low Shampoon avulla. Kokeile sinäkin!

Punainen: 

Elvital
Color-Vive
Low Shampoo

Kuivat ja värjätyt hiukset voivat olla hauraat. Toistuvat värjäykset, UV-säteet, vesi ja muut tekijät voivat tehdä hiuksista entistäkin hauraammat. Elvital Color-Vive Low Shampoo on erityisesti kehitetty värjätyille hiuksille. Se hoitaa hiuksia ja suojaa niitä ulkoisia rasitustekijöitä vastaan. Koostumus sisältää hoitavaa pellavansiemenöljyä.

Lue lisää
Punainen: 

Kullanvärinen: 

Elvital Extraordinary Oil Low Shampoo

Kuivat ja hauraat hiukset voivat olla haastavat hoitaa. Hiusten jäykkä ja katkeileva rakenne tekee hiuksista vaikeasti selvitettävät ja herkät ulkoisille rasitteille. Elvital Extraordinary Oil Low Shampoo on kehitetty erityisesti kuiville hiuksille. Se puhdistaa hiuksia hellävaraisesti ja ravitsee yhtä aikaa. Sisältää kuusi eri kukkaisuutetta.

Lue lisää
Kullanvärinen: 

#message

Lisätietoja