Sulje
cover-category-pic

EXTRAORDINARY OIL

Your hair, but better

UUTUUS!

Kauneusammattilaiset ovat käyttäneet kookosöljyä jo pitkään antamaan hiuksille silkinpehmeyttä ja sädehtivää kiiltoa. Uusi Extraordinary Oil Coconut ei ole poikkeus – tuotteet antavat erityistä hoitoa ja ravitsevuutta tyvestä latvaan ilman, että hiukset latistuvat. Bonuksena vastustamaton trooppinen tuoksu!

UUTUUS!

EXTRAORDINARY OIL COCONUT
-TUOTEPERHE

Extraordinary Oil Coconut -shampoo on ravitseva shampoo normaaleille hiuksille. Koostumus sisältää erittäin hienojakoista kookosöljyä, joka ravitsee intensiivisesti ilman, että hiukset latistuvat. Täydellinen silloin, kun haluat antaa hiuksille hieman eloa. Bonuksena vastustamaton tuoksu!

Extraordinary Oil Coconut -hoitoaineella on pehmeän kevyt koostumus, joka sisältää erittäin hienojakoista kookosöljyä. Se ravitsee hiuksia sekä tekee niistä pehmeät ja elinvoimaiset. Sopii normaaleille hiuksille.

Elvital Extraordinary Oil Coconut Oil on hoitava hiustenhoitoöljy, joka sisältää trooppiselta tuoksuvaa kookosöljyä. Koostumus suojaa ja ravitsee normaaleja hiuksia intensiivisesti ilman, että ne latistuvat. Hiuksista tulee kiiltävät ja helposti käsiteltävät.
  
Extraordinary Oil Coconut -hiusnaamio on normaaleille hiuksille tarkoitettu intensiivisesti hoitava hiusnaamio, joka tekee hiuksista uskomattoman elinvoimaiset vain muutamassa minuutissa. Täydellinen huonoihin hiuspäiviin! Levitä kuiviin hiuksiin tai käytä hoitoaineen tapaan.

EXTRAORDINARY OIL COCONUT 
-TUOTEPERHE

EXTRAORDINARY OIL -TUOTEPERHE

Extraordinary Oil -shampoo
Shampoo sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän hoitavia öljyjä tehden hiuksistasi uskomattoman kauniit. Koostumus hoitaa hiuksiasi tehokkaasti tyvestä latvoihin ja tekee niistä silkinpehmeät. Sopii erityisesti silloin, kun haluat saada kuiviin hiuksiin eloa.

Extraordinary Oil -hoitoaine
Tämä kuiville hiuksille sopiva hoitoaine sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän hoitavia öljyjä tehden hiuksistasi silkinpehmeät ja helposti selvitettävät. Koostumus ravitsee hiuksiasi tehokkaasti tyvestä latvoihin ja tekee niistä uskomattoman pehmeät.

Extraordinary Oil -hiusnaamio
Naamio ravitsee kuivia hiuksia tehokkaasti kylmyydelle, auringonvalolle tai suolavedelle altistumisen jälkeen. Ylellinen voidemainen koostumus vaikuttaa jo 2 minuutissa.

Extraordinary Oil -hiustenhoitoöljy
Hiustenhoitoöljy tekee hiuksistasi silkinpehmeät ja kiiltävät latistamatta niitä. Voit käyttää öljyä tehohoidon tapaan, hoitotuotteena ennen hiusten kuivausta tai viimeistelytuotteena tuomaan kiiltoa. Sopii kuiville hiuksille.

Extraordinary Oil -matkakoko
Suosittu kuiville hiuksille kehitetty hiusöljymme matkakokoisena tuo hiuksiisi upeaa kiiltoa ja hoitavuutta aina, kun sitä tarvitset!

EXTRAORDINARY OIL -TUOTEPERHE

KÄTEVÄ MATKAPAKKAUS!

Extraordinary Oil -hiustenhoitoöljy on nyt saatavilla kätevässä matkakoossa, joka mahtuu täydellisesti käsilaukkuusi! Tuntuvatko hiuksesi välillä kuivilta ja elottomilta? Nappaa söpö pikkupullo mukaasi ja anna hiuksillesi silaus rakkautta koska tahansa päivän aikana. Vain muutama tippaa riittää suojaamaan ja silottamaan hiuksiasi ja tekemään niistä kiiltävät ja silkinpehmeät.

KÄTEVÄ MATKAPAKKAUS!

6 VINKKIÄ – NÄIN KÄYTÄT ÖLJYÄ

#1
Levitä pituuksista latvoihin ja anna kuivua antaaksesi hiuksillesi intensiivistä hoitoa koko päiväksi.

#2
Lisää muutama tippa päivän aikana antamaan hiuksillesi jatkuvaa hoitoa ja sinetöimään kaksihaaraisia.

#3

Levitä kosteisiin hiuksiin suojaamaan hiusta föönauksen aikana ja silottamaan hiusta.

#4
Levitä kosteisiin hiuksiin shampoopesun jälkeen kauniiden ja muotoiltujen kiharoiden aikaansaamiseksi.

#5
Levitä kuiviin hiuksiin antamaan tyrmäävää kiiltoa koko päiväksi! 

#6
Levitä kuiviin hiuksiin shampoopesun jälkeen suojaamaan hiusta ja helpottamaan niiden muotoilemista.

6 VINKKIÄ – NÄIN KÄYTÄT ÖLJYÄ

#message

Lisätietoja