Sulje

COLORISTA

Don't just DIY – #DOITYOURWAY

 

MONOKROMISTA INSPIRAATIOTA

INSPIROIDU PINTERESTISSÄ

Käy katsomassa upeita monokromisia moodboard-taulujamme – värit ovat tämän hetken trendikkäimpiä! Inspiroidu ja hae monokromisia tyylivinkkejä, tulokset ovat upeita. Täydennä tyylisi Colorista-hiusmeikillä!
 
Klikkaa eri värejä katsellaksesi moodboard-tauluja!
 
#GREYINSPO 💿
#COPPERINSPO 🍁
#LILACINSPO 🦄
#GREENINSPO 💚

MONOKROMISTA INSPIRAATIOTA

#INSTANTCHANGE

MAKEUP & SPRAY

MAKEUP

Yhdistele eri värejä ja kokeile uusia lookeja ja sävyjä niin usein kuin haluat - väri haalistuu jo yhdessä shampoopesussa. Colorista Hair Makeup sopii täydellisesti raitojen tai isompien osioiden nopeaan ja helppoon värjäykseen.
 
SPRAY


Jos haluat muuttaa hetkessä hiusväriäsi, kokeile Colorista Spray -suihkutettavaa hiusväriä, jonka kuivuminen kestää vain 1 minuutin! Colorista Spray on helpoin valinta isompien osioiden tai kaikkien hiusten värjäykseen.

#INSTANTCHANGE

#FORAWHILE

WASHOUT

Oletko löytänyt lempivärin, jonka haluaisit säilyttää pidempään? Siinä tapauksessa Colorista Washout sopii sinulle! Sillä on helppo värjätä kaikki hiukset kerralla tai tehdä raitoja tai vaikkapa liukuvärjäys. Väri voi kestää jopa 15 pesukertaa - käytä tuotetta vain uudelleen, kun siltä tuntuu.

#FORAWHILE

#ITSAKEEPER

PAINT & EFFECTS

PAINT

Kokeile Colorista Paint -kestoväriä, jos haluat pysyvämmän muutoksen. Saatavilla on 9 sävyä, joilla voit värjätä hiuksesi kokonaan tai luoda vaikka balayage-raidat tai liukuvärjäyksen.

EFFECTS

Vaalenna hiuksesi kokonaan tai luo upeat balayage-raidat tai liukuvärjäys - mukana tulevan levitysharjan avulla voit helposti luoda oman suosikkilookisi. Vaalennus Effects-tuotteen avulla antaa myös täydellisen pohjan, jos haluat korostaa muita Colorista-hiusvärejä!

#ITSAKEEPER
HIUSMEIKKI
#DOITYOURWAY

HIUSMEIKKI

Nyt on värikkäiden meikkien aika – tällä kertaa hiuksillesi! Miellyttävä koostumus antaa hiuksille väriä välittömästi, joten voit luoda persoonallisen lookin alta aikayksikön. Saatavana on 16 eri sävyä, joista löytyy sopivia vaihtoehtoja sekä vaaleille että tummille hiuksille. Väri haalistuu jo yhdessä shampoopesussa, joten voit uudistaa lookiasi niin usein kuin haluat!

1 PÄIVÄN SUIHKUTETTAVA HIUSVÄRI
#DOITYOURWAY

1 PÄIVÄN SUIHKUTETTAVA HIUSVÄRI

Tee itsellesi muodonmuutos päiväksi Colorista Spray -suihkutettavalla hiusvärillä. Löydä oma suosikkisi pehmeistä pastelleista ja eloisista sävyistä ja yhdistele niitä kuten haluat luodaksesi persoonallisen lookin. Väri haalistuu jo yhdessä shampoopesussa – muuta tyyliäsi niin usein kuin haluat!

WASHOUT-VÄRI
#DOITYOURWAY

WASHOUT-VÄRI

Haluatko kokeilla uutta lookia, joka kestää jopa 20 pesukertaa? Kokeile Colorista Washout -hiusväriä! Washout-hiusvärejä on saatavilla sekä vaaleille että tummille hiuksille – löydät varmasti oman suosikkisi upeista sävyistä!

PAINT-KESTOVÄRI
#DOITYOURWAY

PAINT-KESTOVÄRI

Colorista Paint -kestoväri sopii sinulle, jos uskallat tehdä pysyvämmän muutoksen. Saatavilla on 9 upeaa sävyä vaaleasta tummempaan. Väri on helppo levittää kotona ja lopputulos huomataan varmasti!

VAALENNUSEFEKTIT
#DOITYOURWAY

VAALENNUSEFEKTIT

Luo trendikkäät balayage-raidat, liukuvärjäys tai vaalennus Colorista Effects -tuotteilla. Onko sinulla ruskeat hiukset ja haluat käyttää Washout-hiusväriä tai Hair Makeup -hiusmeikkiä? Aloita siinä tapauksessa vaalennusefektillä! Helppo levittää ja hellä hiuksillesi. Mistä lookista sinä pidät eniten?


HALUATKO COLORISTA-AMMATTILAISEKSI?

Lue, katsele ja opi kaikki Colorista-tuotteista, tutki värikarttojamme ja löydä kaikki hyödylliset vinkit, joiden avulla sinusta tulee todellinen Colorista-ammattilainen – klikkaa tästä!

LUE LISÄÄ

HALUATKO COLORISTA-AMMATTILAISEKSI?

#message

Lisätietoja