L’Oréalin tavoitteena on olla esimerkillinen yhteiskuntavastuullinen toimija. Pyrimme tekemään maailmasta entistä kauniimman. Arvostamme suuresti rehellisyyttä ja selkeyttä ja sitoudumme rakentamaan vahvoja ja kestäviä asiakassuhteita, jotka perustuvat luottamukseen ja keskinäiseen hyötyyn. Myös yksityisyytesi turvaaminen on meille ensisijaisen tärkeää, joten haluamme tässä tietosuojalausunnossa kertoa tavastamme kerätä ja käsitellä henkilötietoja.
 
Ellei maasi tietosuojalainsäädännössä edellytetä nimenomaista suostumusta, käyttämällä tätä mediaa (määritelty jäljempänä) annat suostumuksesi siihen, että (i) voimme kerätä ja käyttää henkilötietojasi tässä tietosuojalausunnossa kuvatulla tavalla ja että (ii) henkilötietojasi voidaan siirtää oman maasi ulkopuolella oleviin maihin (mukaan lukien Euroopan unionin ulkopuoliset maat).

  • TIETOSUOJALAUSUNNON SOVELTAMINEN

  • Tietosuojalausuntoa sovelletaan kaikkiin verkkosivustoihin, sovelluksiin, verkkopeleihin/arvontoihin ja muihin mahdollisiin L’Oréal-konserniin kuuluvien yhtiöiden verkkoaloitteisiin, joiden käytön aikana käsitellään henkilötietoja ("Media"). Tätä tietosuojalausuntoa ei täten sovelleta kolmannen osapuolen verkkosivustoihin, mukaan lukien sellaiset sivustot, jotka on mahdollisesti mainittu tai joihin on viitattu mediassamme linkin kautta.

    Mikäli maasi lainsäädäntö edellyttää, tätä tietosuojalausuntoa voidaan täydentää paikallisilla määräyksillä, joihin suosittelemme tutustumaan mediamme kautta.

  • KERÄÄMÄMME TIEDOT

  • Suostumuksellasi voimme kerätä ja käsitellä seuraavat tiedot tai osan niistä, kun käytät mediaamme:

    • Tiedot, jotka annat, kun (i) täytät lomakkeita, (ii) lataat verkkomateriaalia, (iii) tilaat verkkopalveluita (esim. sovelluksia tai sosiaalisen median sivuja) tai (iv) lähetät meille viestejä:
    • etu- ja sukunimi
    • sähköpostiosoite
    • sukupuoli
    • puhelinnumero
    • postiosoite
    • ikä/syntymäpäivä
    • mielipiteesi tuotteistamme
    • erityisvaatimukset, joita sinulla voi olla ottaessasi meihin yhteyttä (pääasiallisesti arkistointitarkoituksia varten)
    • itseäsi esittävät kuvat tai videot, jotka haluaisit jakaa.
    • voimme pyytää sinua täyttämään kyselyitä, joita käytämme tutkimuksia ja tilastointia varten.

  • TIETOJESI KÄYTTÖ

  • Käytämme tietojasi pääasiassa, jotta voisimme pitää sinuun yhteyttä, tarjota pyytämiäsi palveluita ja erityisesti jotta voisimme vastata pyyntöihisi tai lähettää sinulle säännöllisesti itseäsi mahdollisesti kiinnostavia uutisia ja tietoja tuotteistamme, merkeistämme, aloitteistamme ja/tai mediastamme.

    Käytämme tietojasi myös parantaaksemme mediaamme koskevaa digitaalista kokemustasi, jotta voisimme ymmärtää mielenkiintosi mediaamme ja sen sisältöä kohtaan, hallita verkkotilejäsi, vahvistaa kirjautumisesi aloitteisiimme, prosessoida maksujasi sekä varmistaa, että mediamme esitetään sinulle ja tietokoneellesi tehokkaimmalla tavalla, jotta välttyisit mahdollisilta valeliiketoimilta.

  • IP-OSOITTEIDEN TALLENTAMINEN JA EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ

  • Saatamme tallentaa IP-osoitteesi ja selaintyyppisi järjestelmän hallintaa varten ja/tai tilastollisiin tarkoituksiin yksilöimättä muita henkilökohtaisia tietojasi.

    Joissakin tilanteissa saatamme käyttää myös evästeitä, jotka ovat pieniä kirjaimia ja numeroita sisältäviä tiedostoja ja jotka latautuvat laitteeseesi ottaessasi yhteyden mediaamme. Käytämme evästeitä pääasiallisesti, jotta tunnistaisimme sinut käydessäsi seuraavan kerran mediassamme ja voisimme esittää kiinnostustasi vastaavaa sisältöä.   

    Yleensä verkkoselainten oletusasetus hyväksyy evästeet, mutta voit helposti muokata selaimesi asetuksia. Otathan kuitenkin huomioon, että estämällä evästeiden käytön et välttämättä pysty käyttämään osia mediastamme. 

    Lisätietoja evästeistä on täällä. 

     

  • OMIEN HENKILÖTIETOJEN TARKASTELU

  • Mikäli sinulla on tätä tietosuojalausuntoa tai henkilötietojesi käsittelyä koskevia kysymyksiä, voit ottaa meihin yhteyttä postitse, sähköpostitse tai puhelimitse (katso yhteystiedot käyttämäsi median käyttöehdoista).
    Jos huomaat tiedoissa virheitä tai jos ne ovat puutteellisia tai vääriä, voit myös vaatia meitä korjaamaan tai täydentämään tiedot.  
    Voit lisäksi kieltää tietojesi käyttämisen markkinointia varten tai tietojesi jakamisen kolmannen osapuolen kanssa markkinointitarkoituksissa. 
    Voit myös vaatia, että hävitämme sinua koskevat tiedot. Pyydämme sinua kuitenkin huomioimaan, että säilytämme mahdollisesti kopion tiedoistasi arkistointia varten (erityisesti silloin, kun laissa näin edellytetään). 

     

  • TIETOJESI JAKAMINEN

  • Lukuun ottamatta tässä tietosuojalausunnossa esitettyä tai annettuasi suostumuksesi, voimme jakaa tietosi L’Oréal-konserniin kuuluvien henkilöiden tai palveluntarjoajiemme kanssa (esimerkiksi mainostoimistomme, jotka hallitsevat puolestamme joitakin verkkoaloitteita) ja/tai yllä mainittuihin tarkoituksiin valittujen kumppaneiden kanssa, ja ainoastaan silloin kun se on ehdottoman tarpeen heidän tehtäviensä suorittamisen kannalta. Nämä henkilöt voivat olla sinuun suoraan yhteydessä käyttämällä meille antamiasi yhteystietoja.
     
    Huomioithan, että vaadimme palveluntarjoajiamme käyttämään tietojasi ehdottomasti ainoastaan niiden palvelujen tuottamiseen, joita olemme pyytäneet heiltä. Vaadimme myös kyseisiä liikekumppaneita toimimaan aina soveltuvien yksityisyyden suojaa koskevien lakien mukaan ja huolehtimaan tarkasti tietojesi luottamuksellisuudesta. 

     

  • TIETOJESI TALLENTAMINEN

  • Tietosi tallennetaan joko omiin tietokantoihimme tai palveluntarjoajiemme tietokantoihin. 

    Joissakin tapauksissa ja lähinnä teknisistä syistä nämä tietokannat voidaan tallentaa palvelimille, jotka sijaitsevat sen maan ulkopuolella, missä alun perin annoit tiedot (myös Euroopan unionin ulkopuolella). 

     

  • TIETOJESI SIIRTÄMINEN EUROOPAN TALOUSALUEEN ULKOPUOLELLE

  • L’Oréal-konsernin kansainvälisen ulottuvuuden vuoksi ja palvelujen laadun optimoimiseksi yllä mainitun tiedon välittäminen saattaa sisältää henkilötietojesi siirron oman maasi ja/tai Euroopan talousalueen ulkopuolisiin maihin, joiden henkilötietosuojaa koskeva lainsäädäntö eroaa Euroopan unionin lainsäädännöstä. 

    Tällaisissa tapauksissa takaamme henkilötietojen turvaamisen ja luottamuksellisuuden tarkkojen ja asianmukaisten fyysisten, organisaatiota ja menettelyjä koskevien sekä teknisten ja henkilöstöön liittyvien toimenpiteiden avulla. 

     

  • TIETOJESI TURVAAMINEN

  • Pyrimme aina pitämään tietosi mahdollisimman turvassa ja tallessa, ja ainoastaan sen ajan, joka tarvitaan tietojen käsittelyssä tavoitellun päämäärän saavuttamiseen. Toteutamme asianmukaiset turvallisuutta, teknologiaa ja organisaatiota koskevat toimenpiteet, jotta estäisimme tietojesi muutokset, menetykset tai asiaankuulumattomat pääsyt tietoihisi niin hyvin kuin mahdollista. 
    E-kaupassamme käsittelemme maksutietojasi turvallisuusstandardien mukaisesti (PCI DSS).  


    Huomioithan, että saatamme ajoittain muuttaa tätä tietoturvalausuntoa. Ilmoitamme muutoksista tällä sivulla. 

     

  • PAIKALLISET MÄÄRÄYKSET SUOMI

  • L'Oréal Finland Oy (rekisterinumero 0346279-6), Niittykatu 6 B, 0220 Espoo, hallinnoi henkilötietojasi, jotka olet toimittanut tämän tiedotteen mukaisesti ja Suomen henkilötietolain mukaan (Henkilötietolaki 523/1999). 


    Jos haluat saada tietoa siitä, miten L’Oréal käsittelee henkilötietojasi, voit myös kerran kalenterivuodessa olla yhteydessä L'Oréal Finland Oy :hyn ja saada veloituksetta tietoja siitä, mitä tietoja sinusta käsitellään. Rekisteriotetta koskeva pyyntö on tehtävä kirjallisesti L'Oréal Finland Oy :lle edellä mainittuun postiosoitteeseen, ja hakijan on henkilökohtaisesti allekirjoitettava pyyntö ja siinä on oltava hänen nimensä ja henkilötunnuksensa.